交友app應該咩timing問對方ig

22 回覆
2 Like 14 Dislike
同個女仔見左兩次面 之後係chat佢話同我出來好開心 再主動約我下次活動

係咪可以開始拎佢ig同再進一步行動
插到佢紅粉緋緋春風滿面果陣突然停低然後問,佢唔比你唔郁
我做法係食完先問
唔洗問 邊個心急邊個輸
Ching咁深體會
小弟三十歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同玩單反...而家係X馬時速遞做速遞員...

我同佢係一刻館識.. 傾左一個星期MSN...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係MSN拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok 呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左排dove朱古力俾我話係情人節禮物..之後佢同我去左影貼紙相..影左好多好多....差唔多影左$2000 蚊...之後佢問我有乜情人節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone4...之後我就同佢出左部iphone4...重買左個小海綿 case俾佢..佢好開心呀...之後去左食日本野..食左$800....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,情人節會帶埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原來拍拖係呢d感覺..真係好 sweet....等我重係yahoo bid左幾隻xbox game諗住成個新年假係屋企收埋打..我尋晚返到屋企..上yahoo同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會出來交收的了..之後果幾個賣家即刻俾劣評我..嘿..班死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢地酸到出汁啦....我訓前打左俾佢..不過佢無聽電話...可能訓左..我sd左個sms俾佢,同佢講miss you;) good night...之後佢sd左個sms俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)
我反而想問你
點解要問??

玩得APP都係PLAY BOY PLAY GIRL
分分鐘下次出黎屌完 條女覺得你細就唔理你啦
重留IG把鬼咩
其實呢個年代唔玩IG係咪真係好奇怪?我個ig淨係愛黎睇貓狗/ig shop,身邊主要朋友都冇乜係ig/fb update野
一言驚醒
睇你咩年紀啦
高手黎
點解個劇情好似熟口熟面咁
佢今年應該已經50歲
點解會出埋黎都未交換ig既
咁多新會然
條女應該做左人地阿婆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞