印度神童又中 湯加海底火山爆發海嘯直撲美日

149 回覆
24 Like 315 Dislike
神棍出現了
佢9up個range本身已經好大 唔中就話早左
佢包撚哂
一巴打埋去 問佢預唔預見到自己會俾我打?
就係因為有你e d 傻鳩,所以條友到而家都仲未收皮
怪力亂神
2022年到2122年期間, 地球將會有60億人類死亡
佢個頭盔話星像既野可早可遲
因為每日星像都會變
聽日講既野可能同尋日講既野唔同
所以成世都會係發展中囉
提前咪即係唔中lor
日日都有天災人禍架啦
成四個月 我都估到啦
殺生關災害咩事?
達朝滅亡都未到佢
如果中國今年有大災難
我認佢做契哥
尋日聽到有環保撚話因為唔環保令到火山爆發
咪癲啦老貓,條友個個月都話地震㗎啦
印度神童阿南德(Abhigya Anand)去年12月曾預言,12月14日至2022年4月是極重要時期,可能影響全球多個國家的經濟,以及將有強降雨、地震等天災。

阿南德於2022年一開始再補充,2月開始台灣、英國、意大利及美國,疫情將會迅速蔓延,3至4月世界可能會發生地震、火山爆發等天災。而近日多國爆發Omicron疫情,以及湯加海底火山爆發,其恐怖預言正提前發生,令人心寒。

阿南德又言,至5月新冠病毒的威脅就會減緩,世界經濟會慢慢復甦,新冠變異株會以溫和的方式與人們共存。阿南德強調要避免災難發生,民眾須停止殺害牛隻和其他動物,愈多人殺生就有愈多災害。他警告已開發國家,很快會因為殘酷行徑而面臨大自然的反撲。

▲ 印度神童阿南德曾預言,人類雖然會成功得到新冠疫苗,不過之後會有更多的病毒變種出現。(影片截圖)
https://topick.hket. com/article /3157708

提前發生⋯姐係中啦 真係好準
如期發生⋯都話左啦 真係好準
沒有發生⋯時候未到姐 之前好準

根本玩撚晒
睇咗印度神油
垃圾
印度總有股柒味
求其話一年內有地震發生已經中哂啦
其恐怖預言正提前發生,令人心寒

好撚癲
真係好撚癲
日期唔啱都可以照當中
咁點先唔中
我都係香港神童,我預言香港今年6-10月 一定有颱風同暴雨,大家小啲食牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞