印度神童又中 湯加海底火山爆發海嘯直撲美日

149 回覆
24 Like 315 Dislike
印度神童阿南德(Abhigya Anand)去年12月曾預言,12月14日至2022年4月是極重要時期,可能影響全球多個國家的經濟,以及將有強降雨、地震等天災。

阿南德於2022年一開始再補充,2月開始台灣、英國、意大利及美國,疫情將會迅速蔓延,3至4月世界可能會發生地震、火山爆發等天災。而近日多國爆發Omicron疫情,以及湯加海底火山爆發,其恐怖預言正提前發生,令人心寒。

阿南德又言,至5月新冠病毒的威脅就會減緩,世界經濟會慢慢復甦,新冠變異株會以溫和的方式與人們共存。阿南德強調要避免災難發生,民眾須停止殺害牛隻和其他動物,愈多人殺生就有愈多災害。他警告已開發國家,很快會因為殘酷行徑而面臨大自然的反撲。

▲ 印度神童阿南德曾預言,人類雖然會成功得到新冠疫苗,不過之後會有更多的病毒變種出現。(影片截圖)
https://topick.hket. com/article /3157708
共匪幾時滅亡?
佢可唔可以預言自己有幾長命?
他警告已開發國家,很快會因為殘酷行徑而面臨大自然的反撲。

一早贏國未有大自然反撲一日都係唔可信
大自然幾時反撲支那
快啲宇宙大爆炸啦, 活起呢個香港生存都無意義
武肺算唔算
想研究病毒害外国,點知搞番自己
外交部:仍然係發展中国家
佢玩哂
地震、火山爆發年年都有
一年都好多次爆到十幾公里以上, 影響好深
講L 哂, 時間唔啱都話預言提前發生
德仔佢係咪大國之間全球劇本,放風代理人黎?
咁都當中 求其落廟街搵件睇相佬 包裝下即變預言家
講一百樣中幾樣就變神, 上年又話世界大戰??收lun皮la
唔係講笑
望落佢個樣都似係有超於常人既能力
同陳易希一樣
有金主得啦
知識水平低既人就會信 仲要傳媒不停吹噓
15碎鳩毛都出哂仲神童?

係時候升級為神棍了
2022年世界各地都可能有大災害發生
哩個災害可能係人為亦可能係天災
1~6月主要集中發生係北半球或者北半球以南,而7~12月就南半球或者南半球以北危險啲
要留意嘅係災害有機會提早發生,亦有機會延後,大家唔好掉以輕心
12月14日至2022年4月
個range大撚到
印度人唔食牛, 佢就次次都叫大家唔好殺牛。
提前發生
即係唔撚中啦
2022年到3022年期間,地球會發生重大變化,小則落雨,大則地球被冰封

信者得救!
世界可能會發生地震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞