toyz黎緊搵嘅錢應該仲係多過好多打工仔

20 回覆
16 Like 4 Dislike
條撚屌又出千又出賣朋友又比人黑吃黑,咩撚衰野都爆晒出黎,但睇留言其實都仲係好fans望佢改過/覺得佢直播方面好有才華。
琴晚同謝和弦同台吸好撚多流量,好多YouTuber搶住借個台比佢講可以睇得出就算佢死返香港,應該都唔會衰到要乞食,係一定冇以前搵咁多但keep住有流量總有商機,收入其實一樣高過好多連登仔點睇都唔似drop to zero
返黎考警察已經多過好多打工仔啦
佢坐完監都無人記得佢啦
如果一兩年應該出黎都仲係食好多女
身高唔夠
啲朋友琴日直播完原諒左佢啦
佢都轉左型做開箱/試食vlog
打機片又得係無人同佢玩啫
啲台仔好受
返出黎道個歉又咪照做雙語channel揾錢
唔講人品 錢方面你擔心下自己好過
好好77,佢一生人高低起伏真係精彩過大把連登仔女又食唔少,窮過,又試過一個月賺上百萬,加上而家仲睇到仲有個人氣係到,出面班傻鳩唔明哪來的自信話佢一鋪清袋
30歲keep到樣
錢又識搞channel開公司
你荒佢無女食?
隔離大陸仔得個高字園境師扮則師都呃到港女閪屌啦
條女好似自己都濕哂 d人話佢貪人地乜乜師 佢駁都唔敢駁
則師有牌就40k
但唔fact check就俾人屌
有得怪人咩
出nft大把錢
百幾萬台幣散紙咁 借定冇借都冇印象
不論佢黎緊賺到幾多錢,佢成個人生已經好精彩
但佢應該要坐2.3年?唔係販毒案未判咩
加入jfft黃賭毒
睇新聞佢高峰時期月入50萬 仲多過特首
唔係點會無差電位都照出架tesla玩兩下,30幾萬當散紙咁
坐過都唔受啦
唔只,佢前日直播講高峰月入400幾萬台幣,所以公司ac好多錢,唔難想像點解周周食晒佢account
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞