NBA勇士老闆:冇人care中共對維吾爾人做過啲咩

153 回覆
44 Like 283 Dislike
其實斯里蘭卡都比中共玩殘,身為一個斯里蘭卡人,自己友都唔理,關心新疆做乜?
斯里蘭卡就快比支共食埋喇
佢講得無錯喎,為佢創造財富,佢係股東嗰陣咪啱,佢賣曬嗰陣咪唔啱

企業家黎講,要信肯定係信elon
正垃圾
連登咪又係無人care,頂多鍵盤打幾句,自我感覺良好。
佢算係講咗好多左膠心聲
連登:美國人唔駛管美國,管中國就得
我地都唔管美國,剩管中國。
斯里蘭卡特別行政區
佢係social capital ceo,作為ceo,玩財演為自己創造財富,但為其他投資者帶黎損失,呢個係公司高層要做既野?
btw,Tesla我都有,我本身就係唔撚信呢條仆街可以帶領ipoe 即係sofi從咁多間fintech入面突圍而出,所以先無中伏
無人去warriors ig 炸鳩佢版?
BLM 嗰時試下話無人care 警察對啲黑人做過咩野

班黑鬼loot 埋oracle arena
佢就係呢種賤人,所以佢先講明自己既計劃係搵好多好多既錢,佢無話要大家一齊搵錢
條友之前夠話一股不賣tesla,我都信左,結果年頭大跌之前就賣曬,好彩我嗰陣都走左先入返
其實我都唔care
屌 美國佬 =無代價
屌 大陸佬 =無市場

能力越大,責任越大,只係電影上出現
就算多人關注都係無撚用

all care no action
=> masturbation
真係英文版冇人睇
NBA班主話冇人關心新疆發生咩事
https://lih.kg/2850108
"指黑人與有色人種在美國因犯了不太嚴重的罪而被監禁"

係加州咪調轉
佢講care美國本土 都係純粹兜返姐
扮野姐
https://mobile.twitter.com/chamath/status/1483228175391866881

前後不符而家又話關心所有Human rights
佢根本就唔撚care任何野,除左錢,酒,車,女人
香港人care既只係點樣整鳩中共
咁岩大家都受中共迫害咪同一條船
如果中共97開始唔搞香港只抽水賺錢
香港人得撚閒理你支那境內發生咩事
講64果班死下死下就冇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞