講真,高木同學大個左淨係做家庭主婦係咪有啲唔合理

17 回覆
15 Like 0 Dislike
高木讀書好 又口齒伶俐 又好似乜都識咁
同西片結左婚之後點會淨係做家庭主婦
日本文化 結婚生仔之後女人出來做嘢會比人覺得係咪你老公唔掂 老公又會冇面 老婆繼而被家暴
睇結衣bb結婚之後個look就知
日本人對人妻個role要求好苛刻
日本av女優好尊重三文魚
日本25至44歲的女性就業率77%
高木同西片開心咪得囉
西片太太咁正 男同事會頂唔緊
比預期高好多
咁依77%有幾多係已婚
拿日本文化呢係咁既....(source: 段尻估)
同某廢老講日本人唔食三文魚一樣
睇動畫當好熟日本

根本高木同學出黎搵錢
西片做煮飯公係最合理
無,我估90-96%左右啦
只係女性生仔後專心湊仔係客觀存在,全世界都係
完全唔再做野有,湊三五年再出黎做都有
係覺得有人話咩老公無面吹大左姐,當然,可能90年代真係咁諗既
劇透,連狗快入嚟。
開頭睇都覺得高木讀書咁叻做家庭主婦咁徙.
不過如果兩個都做野就冇人睇住個女
寫西片做家庭主夫又好似顯得佢仲係好廢冇成長咁
其實對西片以外既人黎講高木同學算係個普通既女仔,雖然佢係靚女,又聰明,成績又好,但又未去到班上既萬人迷,個個圍住佢轉.平時興趣只係睇下書散下步,整蠱亦只係會整蠱西片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞