搭巴士無戴好口罩 女大學生舌戰乘客:「你咪又係賤民」

380 回覆
813 Like 41 Dislike
respect
有無4個鐘換一次口罩? 無嘅點保護大家?
一車賤民

啲人成日expect大學生要斯文
俾人鬧不還口打不還手
係咪最好就俾佢地啲低學歷既人點黎點去唔反抗 仲笑咪咪口講唔該
根本個腦轉得快先讀到書 個腦轉得快又點會唔駁咀
真心唔明佢地憑咩覺得大學生要斯文唔好反駁
你好撚型 戴口罩為做樣唔係想防疫
戴口罩係為條女好
有時未必真係抗疫
啲防疫撚個個思維變晒同支那一鳩樣:有罪推定

賤民
同熱狗一樣,叫人唔好屈服,唔好戴狗罩endorse政權

轉頭自己都有戴,仲要自己影到自己既倒影
大把人扮戴
呢兩年市容好咗幾多
當日有份帶頭屈椰子是無辜的而家變咗連登教主

出埋啲濕鳩文幫舊泛民主以前啲仆街嘢洗白仲要幾百友正皮
咁你又唔好expect腦轉得快先讀到書
阿豬阿狗都有學位
其實真
一睇就知係熱狗
你提囉

Face mask fit modifications that improve source control performance
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S019665532100715X

其實戴一個口罩真係防唔到疫
咁你有冇聽猿牲講戴兩個口罩出街
仲熱狗?熱血公民都解散咗十世囉
高eq 嘅人唔會同佢嘈
好似上次巴士上層個中學生直頭冇戴 冷靜處理
等差人先生黎先show醫生紙 激撚死班廢老先高招
明明係黃屍最鍾意狗罩 但就轉移視線話廢中
聽完個廢老咁講好想仇恨特區政府
啱喎

咁鐘意抗疫就一定要戴到訓棺材果日
點知遲下又有乜野變種中國肺炎
又或者無端端爆其他病毒出嚟

唔好意思講句
生存係地球都好危險
日日咁多意外又咁多細菌病毒
唔該抗疫撚早死早著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞