193老師: 好多人都真係唔識乜嘢係autotune

171 回覆
23 Like 360 Dislike
人地「班戈」大學畢業架
首歌同delta T 寂寞的雪糕有啲似
斑鳩老師
想知抄邊個?
我想理
193最叻就係講住你係loser同小眾唔care你
之後勁care你講乜
又係到偷換概念,由佢首柒到三點,人地已經話佢唱同演繹得唔好聽,佢就話人地老土怪唔識欣賞autotune既質感。

好比我拉小提琴拉到走晒音,off晒beat,你彈鳩我,我再話返你唔識欣賞古典音樂既優雅,無文化同出一轍。

Autotune已經唔係咩新時代技術,遠至外國近至香港本土大把人運用得好好,幾多熱門歌曲用呢種技術,又唔見俾人屌係屌你?因為人地啲歌唔夠質感?

到而家呢首新歌無落Autotune都俾人感覺用緊autotune即係證明你首歌係幾咁獨特
連登真係小眾到已經熱門#3
抄歌仲咁大聲
姐係咁….首歌出到黎啲人聽唔出你把聲已經失敗啦 仲學人出歌
係呀一早話左係小眾,但首歌唱得咁難聽都熱門#3
係唔係應該果班盲fans要反省呢?大把好野唔聽係要聽個垃圾唱歌,質屎比自己食仲好開心,港豬一樣
食開屎?
193勁撚敢言把聲tune到勁有質感
Ching你真係反狗3最堅定既一員

淨係敢言個排, 咁岩食正TVB對家呢下
有少少noise, 其餘時間根本係垃圾一舊
玩Emo唔係問題
但玩Emo都難聽就
基本啦
狗3人格衰到咁
人地大把老婆 不知幾受歡迎 3日45萬views 點擊率屌打一線歌手
佢勁在意毒撚點睇佢

話緊你呀乞狗3,化緊妝都要mon po
sorry志偉哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞