你們會點處理 (勿報警)

266 回覆
16 Like 802 Dislike
最後你個仔會俾人拉左,你個仔食過條女又會同講咩
巴打建議你睇下醫生可能d精有事
如果係我, 我就會 check 清楚係咪個仔叫人 send 比佢先, 如果唔係, 我就會同學校講, 搞大佢.
點知尋晚睇佢手機有未刪乾淨既相,個女仔發埋d唔露面既裸照比佢,嫐到我尋晚j左成晚訓唔到覺

樓主打少左兩隻字
體檢好正常
點睇
仲要多年連用套少過十次
有唔同對象
你要問請問這裏有沒有管理員
一陣攪大件事,
個女仔臣臣地自殺,
我怕你地一世都陰影wor,
一係你先口頭同讵傾下(warning),叫讵過住啦。
反正六年級又疫情,
同一間補習社都係玩幾個月,
傾一次讵唔聽先同補習社miss投訴。
補習社唔理而個女仔仲黎料就去其學校投訴。
(裸照乃淫野,你仔得11歲,報警仲得呀)
當然同阿仔分析下依位姑娘幾crazy la,
教亞仔找女朋友都要找件正經人吧。
樓主咁有閒情轉哂d 5p字
睇黎開膠po都要比d心機的
你係咪baby 王國果類轉過黎
連登邊有人會問仔女野

明知啲人點反應
個仔收到裸照有咩要咁嬲
search 入江沙綾 11歲
10/10
點解你個字可以男女調轉
你條撚樣唔識扮有學識, 無經歷on99扮乜撚嘢, 未撚出嚟做過嘢見過世面就唔好以為自己嗰一套就係唯一嗰套, 收皮啦
你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估我住黃大仙. 想check ip都check唔到,我用proxy上.

我做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶我,我真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐晒監啦. 低b仔
乜point都無淨係一堆指罵嘅內容
真係唔知邊個唔識扮識
佢舊膠,起底就知
潮文來架
勿認真
清醒能到 你咁都知係潮文
嘩你盲定唔識字, 典故出處都畀埋你, 我當你後生未去過早年嘅office返工, 人哋講你就用個腦思考吓唔好掉埋一邊唔用, 剩係識反反反, 反到真本土嘢又唔識, 台語港用又唔識, 隻字可能係老土但絕對係本土.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞