你們會點處理 (勿報警)

266 回覆
16 Like 802 Dislike
關咩事
80/90後畀瘦身「偽美學」教壞腦
發育時期節食
其實高登廿年前已經用緊發唔用send 約定俗成黎講根本唔係外來用語
呢篇潮文就係例子
講真,樓主你如果出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。
報警係拉鳩你喎,人地𡃁妹/你個仔無consent過比你睇
你識唔識㗎, 以前未有email, 有乜訊息係要fax出去, 大家已經係講你[發]咗出去未, 除咗音近仲有發送嘅意思. 而家就算係唔同途徑, 都仍然好多人講[你發啲嘢畀我吖]. 你老母唔識響度亂咁問人老母, 你係咪啲乜都唔識又要扮本土嘅新香港人?
總有班人中英夾雜
但用到唔記得哂中文句子點寫
然後屌人用蝗語, 仲話保衛粵中

真係笑大人個口
老母阻住我屌女 點部署?
樓主pin this
發你老母咩支那仔
唔好阻你個仔扑野啦,你11歲都唔想人阻你啦
樓主假膠嚟點會pin嚟俾人睇
約個女仔老母出黎傾,合作處理。順便食埋佢老母。win win win win
J咗先 跟住先再通知學校處理

點知尋晚睇佢手機有未刪乾淨既相,個女仔發埋d唔露面既裸照比佢,到我尋晚成晚訓唔到覺

拉咗自己先唔該
擺到明我老竇就唔撚抵得啦,條撚屌阻撚住曬整撚柒鳩屌佢老母臭閪,男人老狗有食唔食罪大惡極,條撚屌自己廢就唔好左人搵食啦仆街,死老屎忽,唔俾家用佢啊好撚合理嘅
冇圖冇真相 樓主假膠
會唔會係你個仔要脅個女仔影裸照
我就真係笑撚你啦屌你老母,以前係講英文send嘅,即係傳送,發送係大陸狗先講嘅,你識唔撚識呀,笑笑笑笑你老母臭閪咩
咁樣就FBI
香港法律落後啫
你嗰頭近大陸就唔好撚阿吱阿咗啦,以前係一定係講聲嘅,就算有啲人唔識都會講傳送,或者寄,一撚定冇人講發,
你傳俾我啦你傳俾我啦咁樣嘅
唔撚識就死返大陸啦大陸狗
發你老母咩賤種大陸狗,一係你講傳送,一係你講send,你做雞就發啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞