多倫多暴風雪圍爐區

460 回覆
457 Like 13 Dislike
學神緊係唔計
P仔計。你甩P冇幾耐有G2 fast pass
North York開始多人
不嬲都多亞裔架啦
G2唔係考完筆試8月個可以考咩
North York 真心幾舒服
小弟就係冇車
冇錢讀書行stream a,working holiday 過黎搵老闆轉
係香港人先對落雪咁多幻想
sorry記憶有錯因為我報個時佢count我既時數長過我甩P之後既時間所以我以為計埋P
8個月係你要上佢嗰啲唔知咩course,上完先可以縮到8個月。但香港有一年駕駛經驗就可以直接G2 road test (考完G1)。有兩年或以上駕駛經驗就可以直接Full G road test(考完G1),但得一次機會。fail 要落返G2,隔十日之後可以報考
我嘅出入口很撚攰
真係好靚
LoL
驚閪咩。只要你張TD320唔超過半年就得。
有好多版本,Peterson 話p牌都計,有啲人就話p唔計
不過讀個course好似以後保費會平啲?
https://www.toronto.ca/explore-enjoy/recreation/skating-winter-sports/tobogganing/

Burnett Park
Number of toboggan hills: 1
352 Burnett Avenue,
North York, ON

Glendora Park
201 Glendora Ave

Graydon Hall Park
215 Graydon Hall Drive

Humber Sheppard Park
3100 Weston Road
平安夜自己一個搭車去DT諗住感受聖誕氣氛
好似5點到落車無耐就有雪勁興奮
點知落左陣就變返落雨真係喊出黎
7點幾再落過 但係搭緊架巴士無啦啦話因為路面狀況要改路
諗住算搭多程巴士啫 點知果條巴士線收埋皮焗住行返屋企
不過印象最深刻係30號 一晚落左成尺厚
要請工人剷
Yea,但平成點好睇你歲數等等。
我上網睇過,依到會計埋香港既駕駛年資。例如如果你有四年駕駛經驗,過到嚟考到full G,你張driving license 會有4點(証明你有至少有四年駕駛經驗,可以教人車),唔會由零開始計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞