銀背大猩猩係咪最強動物

438 回覆
710 Like 26 Dislike
你知唔知點解打拳要計體重?
BBC以前有講有班人無痛楚
勁撚慘
劍橋醫學研究所(Cambridge Institute for Medical Research)專門研究疼痛的傑夫·伍茲(Geoff Woods)說:"我在英國接觸過的CIP患者中,許多男性在20歲左右時還會做出許多荒謬至極的危險行為,導致自己死亡,他們根本不受疼痛的限制。還有許多人關節受傷以至於需要坐在輪椅上,最後因為對生活失去希望而自殺。"
貝茨是醫院的常客。他曾在玩滑板時摔斷脛骨,由於感染了骨髓炎,貝茨的左腿輕微跛行。"你知道你必須假裝你有痛苦,以防止自己魯莽行事,"他說。"當你不知道疼痛是什麼時,這是件不容易的事情。我現在要盡量保持警惕,否則有一天我就不在了。"

好多仲會狂咬自己條痢
好想知佢地做deadlift, bench press果啲做到幾重
好bulk,食開邊隻蛋白粉,胸背平時點練
垃圾po 仲咁多正評
講草食動物 非洲象 犀牛都好揪過大猩猩啦
發嬲嘅大象係連獅群都驚

講肉食動物有棕熊 講真老虎嘅狩獵戰鬥技術要殺大猩猩都係輕鬆

靈長類痛覺神經太敏感 無你想像中咁勁
山雞都贏到銀背猩猩啦
小強先係
打極都仲有
如果有,就係大象

分紅海咁

https://youtu.be/vOMFxpeNuBY
人類心諗
幾好打咪又係籠到 打飛g
https://youtu.be/JgKN3BuvC3E
動物界癡線佬點可以無佢份
蟻多嬲死象
d大象又唔會食佢地,咁同d人類黑社會了人隻秋有咩分別
戰神蜜獾
好想打佢屎忽
你好撚叻呀
蟻多嬲死象
根本
陸地黎講
大象 之後 犀牛=河馬 跟住再諗
打人類緊係重傷,但熊肉體都係重量級,加埋厚脂肪,未必打得入既

相反熊掌除左力量大,仲係利器有放血加成長期扣血,打中要害仲要直接秒殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞