搭小巴前面坐左個靚女 點部署

92 回覆
6 Like 153 Dislike
高質
搵過搵唔到,幫我搵下啦ching
大叫有小強
有無seed幾有創意套野
我都想求seed
力架連登仔?
細細聲講

燈位有落呀唔該
小姐我好難過 小姐我好快樂
不要去暗戀
小姐 你喜歡李白嗎
咁獵奇你都啱

btw 我都想要seed
都咪話唔驚
用手了佢手臂
你望過黎你就低頭但對眼向上望實佢 再似笑非笑但要鎖死面部肌肉
佢轉返身你就再進一歲一手抓佢手臂一下 仍然低頭眼向上望住佢似笑非笑
佢應該會想落車 如果佢落車你就唔好有動作 望實佢似笑非笑咁望實佢落車 等佢以為走得甩
係佢一落哂時你就即刻起身衝去門口落埋跟住企定 可以望實佢似笑非笑面部僵硬表情 佢應該會想睇下你行邊 有咩動作先
我哋有既係時間 唔需要急 一陣佢就會決定走先
佢一走你就行 佢行邊 你跟邊 你有信心可以行過佢對面街望實佢跟住佢行 等佢個種無形既壓力不斷擴大
然後當佢停住望你時 你就正面望佢笑
然後你要判斷佢係去邊 如果佢去啲屋苑個啲 見咁上下 就係佢回望你個下既時候就一野鳩衝埋去 個段少少既時間絕對會令佢眼前一白嚇撚死佢 你要俾到佢一種感覺係 佢點走 佢點做 去邊 你都唔怕會跟唔到佢既感覺
當佢去到以為自己將會安全時個一下 就俾最大衝擊佢
未落妝都唔可以啦下話...
lm
Follow her
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞