海關狗疑似為跑數,引誘少數族裔簽收不明箱子然後將其逮捕

767 回覆
2897 Like 73 Dislike
海關檢值7千萬元毒品拘3人包括16歲青年

海關近日分別在兩批海外到港貨物,找到過百公斤懷疑大麻花及約60公斤懷疑冰毒,合共市值近7千萬元,拘捕3人,包括一名16歲少年。海關相信,臨近農曆新年,這批毒品供應本港市場。

係唔係呢單
咪係狗女送上門簽埋收都甩到,呢單點會有女
我之不過奇怪如果警誠之後叉仔話啲野唔係佢,但氹兩氹又話啲貨係佢,海關會唔會落埋係口供度呢,定直接話個疑犯認左係佢?不過我作為奉公守法公民,呢啲嘢唔係我跟開
班狗會做還會做
唔關你事你真係會認?
要告埋屋企人又要再搵更多證據
又會有更加多疑點
可能佢真係廿四孝男朋友
我覺得香港荒謬的程度其實同中國差唔多
拍片認罪大家覺得好跨張 邊有得咁架
但係簽名認罪大家又覺得好理所當然咁
咪係 反政府反上腦
咁南亞朋友就要解埋點解當時唔認之後認
海狗就一定落埋係口供 不誠實作供你又多樣野解
好過齋落你認 容乜易你上庭又轉軚
南亞朋友要跣自己都無辦法
你咁驚 開個post 轉個頭叫admin 哥哥del
你成隻狗咁聽話緊係唔敢拍片啦
上網惡 現實縮架炸你

講起簽名其實係可以同意/唔同意部分
你有新增供詞班狗就要補錄
證物要簽證物袋 簽啲唔簽啲又得
香港一早同上面接咗軌 但就你個單案……
IT男都有啲古怪
On99,紀律最講求紀律嘛,所謂嘅紀律係乜,咪就係聽話,跟隨政權指令,所以根本就係零件,咁仲唔係全部都係仆街?同個阿差有無運毒有咩關係,更何況砌生豬肉好出奇?海關關長係咩人啊。好心啦,經歷左2019洗禮仲係咁無知
南亞仔運毒 比你班 CCTOY 講到合法咁撚樣

應該放行及協助運毒先岩
https://lihkg.com/thread/1256055/page/1
一定沒試過屈鳩人藏毒
之前班友都扮送貨老屈人買槍,明知告唔入都咁做,除咗弱智都諗唔到其他
咁單案喺邊?
法庭網有得搵返單案成個事出嚟喎
你唔撚講埋邊單係想點?
屌你老母真假唔係重點都噏得出
拍片關你撚事咩死黑狗
因為條友係9upper
咪吹到咁大
大街大巷屈 點解唔直接拉去坐監 屈都省返
咁你死全家啦
作故仔作到咁撚樣之後一句你都唔知幾時
但就話不過一定有發生
點解咁多人喺狗屋簽名認完 上到庭又唔認?
因為你上庭過堂之前有成48小時喺狗手上
呢48小時大把手段迫你認
你唔認咪唔比你訓 搏你精神不穩的情況下簽名
反正班狗官都唔會理架啦
唔知邊度搵到 做咩仲袋住
堅唔堅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞