海關狗疑似為跑數,引誘少數族裔簽收不明箱子然後將其逮捕

767 回覆
2896 Like 73 Dislike
黃個d比人踢走左啦
咁你都要個叉仔簽收先可以拉佢 查下仲有冇其他證據先得架
條友真係好撚癲 解釋完重要比佢屈係狗

自己無證據一味曬個「海關朋友」出嚟食
真實資訊:
1989年中国沒有6月4日
菲律賓啲海關咪又係為少少錢要脅屈人販毒,要搞到人坐成世監/打靶

香港啲紀律部隊慢慢淪落至此
我答你唔一定架,就算落完口供疑凶都可以係篇口供紙唔簽名,亦都可以上庭話唔係佢講,到時就睇個官覺得邊個係誠實證人,係信叉仔多啲定海關多啲,正常都會信執法人員。所以我好唔明點解一定要佢簽,係咪佢哋根本冇充分證據呢?
即係要海關喺後面的程序出錯先甩到?
如果冇出錯 有冇機會甩到?
到時佢唔認上庭打官司,仲會睇埋其他證據,所以呢個簽名到時就好緊要,因為係好有力證據證明佢係收貨人,隨時坐十年八年
痴撚線…

仲黑暗過六十年代香港
一個簽名抵得住你啲口供甩漏,chain of evidence斷哂,所以之後follow up都慳水慳力
海狗生生世世都做支那人
但係警誡下又稱毒品係自用
筆錄係需要同被捕人覆讀加簽 唔同意又簽?

屋企有吸食器具有磅 重有我估塑膠袋其實係密實袋

班狗廢在比人換褲 斷撚咗條證物鏈 相又無撚影

最後都係甩 要怪不如怪個審訊程序咁耐
經常拖令到無罪既人受到煎熬
之前比人拉 唔do安心 果d 唔計
除非有片證明,唔係叉仔都坐緊,所以大家唔係你嘅嘢千其一定唔好簽名,一簽就玩撚完
Cls 香港法治比大陸公安仲要差
生活喺香港係咁架啦 男嘅屈鳩你女嘅嘻嘻嘻
罵完兩句記得返工唔好遲到呀
自認五毛?
是但啦 唔該唔好懷疑紀律部隊執法啦
總之佢哋全部都好公正 好守規距 做嘢跟程序跟公義
做錯又會有後果 本身又多監察 洗鬼大家操心咩
市民要懷疑嘅 麻煩自己查晒全部證據至好懷疑
我很幸福 我很幸福
果班邊係連登仔呀

收錢打工架炸
好撚多五毛
受威脅話唔簽就告埋你屋企人
咁有得揀咩?
但係你唔信班狗會咁做?
係咁問佢箱野係咪佢,擺明搏佢喺警戒下一答係加埋佢個簽名就入硬
人地答左唔係都仲係咁問,大家知咩事啦
睇定啲先
咁誇張驚炒車
老閪都話唔係 唔通話「個盒我既 入面d野係我既 個簽名都係我既 你咬我食呀!」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞