海關狗疑似為跑數,引誘少數族裔簽收不明箱子然後將其逮捕

767 回覆
2897 Like 73 Dislike
個叉仔自己認左幫朋友收件喇 樓主又唔pin 炒車撚剩係想睇d 自己睇到既野 看圖作文
但係就算係幫朋友收海關有合理懷疑都可以拉佢,上到庭咪照直講睇吓個官信邊個囉。而家如果真係好似旁觀者咁講,佢唔簽就求佢簽左先拉佢你唔覺得程序有問題乜?定係佢哋唔覺得會告到佢先格硬要佢簽左先,即係都係有砌佢既成份
正常一個散仔點會咁博
自己出事實仆街

除非國家機器要搞鳩個人
點解要老屈你應該要問返隻海狗
我都想知點解要咁撚仆街周街搵人黎陷害
正常DHL FedEx收件都要搵人簽喇 而家放蛇扮送速遞 邊個黎收件要搵返佢簽收確認身份都好合理姐 如果裡面係毒品 唔通就咁放佢走 咩都唔使簽收就拎得走咩大佬
極權有咩做唔出
其實要拉簽唔簽都可以拉
咁到底咁做有乜唔同
人渣
樓主pin this啦
自己無知炒車仲死撐
幫推
兒登仔cctoy 繼續FF 南亞手足俾人屈喇 睇埋片擺到明知要幫朋友收件先俾人拉
很抱歉,目前無法顯示此內容
而家喺講緊海關真係夠料charge佢,有合理懷疑都可以扣留佢48小時調查,唔使一定要佢簽,就算叉仔被扣留都有權唔認,咪又係上庭睇吓官信邊個。但問題咁樣呃佢簽係咪代表海關根本唔肯定入唔入到佢罪,所以佢簽就可以落charge,即係為求破案都有砌佢既成份
絕交未
下次佢唔夠數屈尻你
有片就post 出來
反正禮崩樂壞
一次過來
我又唔係陪審團

亦都已經講左好多可能性係令單案唔成案

坐好多年=包粉有返咁上下大

但為左拎指紋又塞落你隻手到 你整爆扔走點算

講咁耐 你料又唔比又格硬嚟

為反而反
大家係咪冇聽過屈褲袋藏毒
但原來個受害者當日根本冇著有褲袋既褲出街
用返正常思維諗得唔得

而家海關扮送貨 個叉仔朋友叫佢黎收
咁個海關扮送貨員唔搵叉仔簽收 又點確認收件人身份
平時上門送dhl fedex 都要搵收件人係佢地部機簽收喇
又或者平時去郵局拎掛號都要對身份證喇 有無咁難明
我唔會話佢一定冇參與,但就算係主謀佢都有權唔簽,咁海關咪搵其他證據證明佢有份囉,點解一定要佢簽先,係咪佢哋都唔肯定叉仔有冇份冇合理疑點去扣留48小時調查,佢簽左肯定入硬佢,咁係咪符合疑點利益歸與被告呢個原則?
幾分幾秒?
不如你答我如果有其他證據告得入佢,使唔使一定要佢簽名先?
香港黑警絕對唔會有冤假錯案
因為內部冇人爆響口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞