海關狗疑似為跑數,引誘少數族裔簽收不明箱子然後將其逮捕

767 回覆
2895 Like 73 Dislike
海關入境食環同黑警差無幾
冇FB
請問南亞仔被要求簽收貨物地方,係住宅,商鋪,還是公眾地方?南亞仔係咪只係在該地方路過,還是同該地方有特別關連?
「斷正」就無得打係普通人諗法
你可以睇下高等法院有關運毒既案件
Hand Carry過關都有得打 錄口供你無認
件嘢既包裝 被捕後反應 說話
知唔知入一個人要幾多人上庭比口供
學上面有條友話個官同海狗夾埋做鳩人
Sorry 高院案陪審團先係最大定數
我都係聽朋友講 不過人地肯講多少少比我知
疑點利益歸與被告 相信個官都會提陪審團
係呀 唔記得咗講高院長期有記者朋友係到搵食
如果你講到被人屈個位女士咁大反應
我估應該一早會有文章睇下
不過如果你話個時已經有閉門審訊 你贏
原Post delete左,post果個人係咪有update?
根據你咁講,呢個世界唔會存在冤案
不如大家等update先再討論,宜家真係口同鼻拗。
海狗好黃

這個年代,中國人以錢壯膽橫行世界,有的人不要命,膽敢開罪墨西哥卡特爾聖殿騎士的頭目塞萬多 戈麥斯,在13年8月對威脅其地盤的中國人表達極度的不滿, 後來將當地中國游客行刑式處決

中國公安都係乖乖地圍内打下飛機算,見到墨西哥同哥倫比亞幫會嚇到瀨屎
驚奶屎上身囉

講真,我覺得目擊嗰個市民老吹個可能性好低

今時今日你指出執法部門黑箱作業,係好可能屈你犯國安,又或者屈你其他罪

睇唔到條友老吹個動機
有冇例子睇下?
如果係話幫朋友拎過關嗰d
都話有理由相信被告係唔知情
拎自己行李過關 入面有毒品 咁都有得打?
高可晴就有得打
click左去佢fb到睇,原來又無delete到
係呢個魔鬼政權,佢哋都係呢部機器嘅一部分。佢哋係貪戀個份叫穩定同個份收入,選擇企係呢部殺人機器個一邊,只係掙咗嚴重定冇咁嚴重。唔係話人人都當殺人犯看待。所以有解散、也有重懲不同方法。
根據你咁講,所有案件都係冤案
不如你解下點樣過咁多關去屈個人先啦
痴撚線香港
仲留係香港搵錢供樓交稅果啲仲有問題啦,唔好話被迫無得揀啊,幾個國家開曬門都要留喺度供養資助暴政
海關係你袋搜到白粉,有你指紋,仲幾個同事一齊指證你

咁點?點脫罪?講嚟聽下?
你講返係邊單案出黎先
我夠想知,人哋講細節我聽先得㗎

一係咁,你入去海關做針,調查下?

如果你做唔到,就唔好一直啫住我,因為錯嗰個係海關,唔係我

我只係爆料咋大佬
我第一個comment啫邊有jer你
你邊年聽呢單野呀 同埋話佢坐左好多年 咁係幾多年先
Push
PUSH
我大概3-4年前知道,我知道嘅時候條女已經坐緊監

至少條女坐咗幾耐,佢唔肯講
有片 Push
佛仔係咪歧視蝻亞人?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞