有咩難聽得過「轉頭payme你」?

184 回覆
1006 Like 54 Dislike
一陣佢講:SORLY, 各位觀眾, 雲!閃!付!
試過反到屋企計完數send出group 有人走數仲block埋自己 幾百蚊啫 核突到
play 9 you
1. 轉頭paypayduck
2. 轉頭pay 你me
通常呢啲撚樣,你 set request 都會扮睇唔到

再 WhatsApp 提佢就會話個 payme account 唔夠錢,過兩日再俾
妖 諗翻起之前同個男仔出街 次次都我俾錢先 心諗唔緊要又唔係無錢 點知出完街差唔多成個月佢都未俾翻我 提完又話遲啲俾翻 dklm重點佢根本無我payme
有聲
Request完話見唔到 轉頭先Payme我 仲難聽
咁你又比先....? ?
自救喇
啲人係咁,性格冇嘢,但就係永遠唔會主動畀返錢人,人地幫佢買嘢又係,嚿嘢畀到佢手,佢真係諗都冇諗過畀返錢人,佢以為人地免費攞返嚟 定佢地平時買嘢唔係一手錢一手貨
Pay pay me ,pay me pay meow
所以我通常唔撚做比錢果位,同人收返錢好似追數咁好撚麻煩
好彩我冇好似你咁嘅朋友
我識嗰啲都會同我講下次請翻你,但次次揀啲下欄嘢食
第二次仲要潤下你先肯係.
:少少錢唔係記到依家下,下次請翻你咪得lot,唉,俾翻你啦俾翻你啦
我多數係負責埋單嘅人 而我想問呢班講呢句話嘅人 如果真係驚唔記得俾錢 點解唔埋單前即刻禁payme 禁幾個制真係咁難咩? 呢個真係到宜家都諗唔到點解啲人唔咁做

我成日覺得講呢啲說話嘅人係存心走數 博你唔記得 我自己就一定即場俾返錢人 知道要人哋主動催數係好尷尬嘅事
所以193 唔用payme
有呀,you pay bill and bill play you
我試過呀
個女同事話俾返我
最後兩點幾望住個payme到六點幾都冇
都年幾啦 仲未俾返我
我都唔想記住呀
問題係一望到佢就記得
如果佢係靚女我諗過就咁算
唔想pay
play me or play you
屌 你係即刻比返人既就唔洗request啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞