英國即將取消疫苗護照政策

199 回覆
337 Like 6 Dislike
講真,delta之前嗰啲變種就真係惡嘅
delta之後嗰啲真係唔洗驚
還是香港安全啲些,可望得快可達至連續14日清零,健康鹿的長期監控也能望實施,林媽媽為香港人獲得的健康/安穩生活立了大功,連任有望。

英國鬼子口說自由,其實只是他們防疫不力,逼著行用共存之死路,今次取消疫苗護照,也只是想繼續用弱者的生命來換成消費,得以延續苟且殘存的經濟,我們中國香港人才不吃這套,大家都是中國人,請一同努力啊,同心抗疫!

人生中有歡喜
難免亦常有淚
我地大家
在獅子山下相遇上
………
WA好似一直無開過關?有一單case就好似如臨大敵咁
忘了說,全民接種疫苗是達成群體監控健康鹿的重要一步呢,多謝大家近期踴躍支持。
想入都冇得你入
英國係室內戴唔戴一半半
香港疫苗護照係要黎監控同針對黃店
永續清零翠帝莫停
我唔覺得呢個係疫 點解要陪你地抗感冒 拖後腳阻住社會運作 做多數派就可以唔尊重少數派 我都犧牲限制嫁啦 政權而家依家接種高番就收緊迫針
你去左邊個加拿大?

溫哥華白人勁多室外唔戴罩喎

越近downtown越多
英國政府正面對抗 Deep State ,好波
東岸
QC省唔打針要罰稅
你唔肯打針咪有事哩係屋企無事再出番黎lor,人地絕大多數既打左針既都要保障番人地利益先,打左針又唔係100%防感染,你地唔打既人有更大風險,要你地絕少數派犧牲限制好正常嫁 ,到時中左好既咪入院增加醫療壓力 ,衰d既咪做超級傳播者害其他人,到時仲阻住社會運作

唔好覺得自己反苗就係眾人皆蠢你獨醒,一個政府谷針抗疫就話防感冒姐,全世界政府都跟就自己好好咁唸下係咪你地問題啦 d政府高官有錢人社會最叻果班個個都打左針
我冇話唔比哋打lor 我認為唔需要個個走去打 事實証明打唔打都冇增加醫療壓力 香港部分確診都有打針 重症打兩針後必泰 你驚你都打咗針呀 你啲針好有用㗎嘛 2019之前又唔見驚你班友傳感冒畀人 2019 9月到2020年2月冇抗過疫 日日都係咁樣生活日日都咁傳 有幾個月同武肺共存過呀冇抗過疫呀 啲人死曬未呀 我鍾意物競天擇關你咩事 你理得我死唔死啫 全世界有錢人同高官做嘅就啱 共產黨有14億人 照咁計國安法一定啱架啦 逃犯條例都冇錯喎 權貴嗰個都支持喎
邊個理你死唔死啊,你鍾意物競天擇咪係屋企物競天擇淘汰lor,無事咪放番你出黎,仲有依家係全世界既歐美英民主政府咁做wor,唔好拎d咩十四億人混淆視線啦,人地政府高官有錢人專家未必肯定係岩, 佢地正係叫人打自己唔做就話姐,但身體力行肯定可信過你啦
民主國家 同 假民主地方 既分別
學支那「動態清零」嘛
人哋英美放鬆政策啦 打針都係七成幾咋 高香港少少㗎咋 你就混淆視聽 將感冒當成疫症 權貴高官都支持 都傻傻地
無,直頭唔想其他州既人過去
大膽假設
港共要求大家用電子針卡,變相成為港版健康碼
其實本身個地理位置已經好isolate
曲到直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞