三國志 · 戰略版 (50)- 最強 對 最強 ! 10 vs 63 - 初陣!

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
邊邊10、邊邊63
魯肅白版,同埋麒麟弓有啲廢
前期打架一場幾百到千幾 你一日打到幾多架姐
個個都要回兵
D戰功一洗可以洗成 萬幾兩萬一日
邊個會買本on9書 要食30體嫁拿去掃次地仲多經
再講本80000書先60金珠講到好似課788先買到一本咁
本30000經既書更加狗也不屌
當課長本優勢係你2倍 加本垃圾書提唔提升到0.1倍都唔倍

最有用既過程就係由5lv食一本到1x lv 訓教
2隊3隊 有戰法點既掃地仲快
再講絕多課長 346開 轉奇撚 再升吳槍
當有隻30-40lv角式 帶兩隻5lv有幾難呢…去到第3到 我直接一帶二掃6升仲快過本垃圾書
唔洗放到書價值咁大
其實玩得呢啲game就預咗課長玩晒不過講真起碼徵兵無得用金去加速,人多都仲有得打,同埋平民玩家就唔好搵課長去撞叫自己服啲課長撞先,自己再收頭,平民有平民嘅玩法,不過講到自己服啲課長態度差,講真轉服可能會好啲
點樣日日金珠升3 4隊
係 其實呢樣新野多鳩魚 唔會差好遠
差得遠係重課抽英再金珠轉戰法點 隊爆啲技刷高lv地 呢樣野季季都係咁
我隊奇撚弓30lv掃緊8地升 一兩日升左45
果隻新信長之野望 係咪等於 三國戰略版既日本版
我抽中德村家康
等三戰co-op
唔係15lv都可以考慮下 過15lv倒不如攞金珠換錢升戰法/開兵書好過
有VIP特權15級 你玩埋我個份
真係要嘈嘈徵稅同秒城建好過啦
徵稅同秒城建既差距肯定多過呢兩本書多多聲
原來137服有youtuber
137服原來有陸服大課老手 rip
Sor我眼殘睇唔到麒麟弓
咁刮骨換兵無 太史用折衝
刮骨比郝用
點睇先

司馬 (用武+兵無)
曹操 (禦敵+藤甲兵)
郝昭 (鋒矢+文武)
肉弓好似唔會折衝
太史打輸出
10服係咪反攻緊?
堆YouTubeR 個個都話冇得打
以退為進
話俾課長屈滿戰法點個啲都算啦
講呢本經書屈就真係睇唔透
22萬經除3 仲要用30體力一下
打塊地仲好啦

呢隊幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞