食開chateraise嘅同我入嚟!!!

400 回覆
484 Like 2522 Dislike
是甘的 本人做c字頭哩間做咗3個月,就想同大家講嗰問題,就喺你哋班撚樣嗌蛋糕個陣可唔撚可以唔好話「哩個」「哩個」同「哩個」

啫係咁,哩到十幾款蛋糕,做sales企係個蛋糕櫃後面,個櫃又咁多層,我哋唔會睇到你指緊邊款蛋糕㗎好冇,次次睇唔到你哋指邊款,叫你哋講個蛋糕名又黑撚晒面,大佬咁真係睇唔撚到丫麻拎錯俾你又黑面,問清楚你又黑面,不如你一開始就講清楚個名啦ching叫你用英文就話this this this啫,中文都讀唔到個名真係讀屎片終於明其他國家啲人聽this this this係咩感受

仲有呀,嗌蛋糕唔好嗌食材得唔得
「一件士多啤梨」 屌你老尾唔該又冇,士多啤梨仲要咁Q多款,鮮忌廉蛋糕,鮮忌廉朱古力蛋糕,士多啤梨魔方,士多啤芭菲,水果甜點卷,士多啤梨特色撻,小手指一數都數到6樣出嚟鬼知你要邊件呀大佬

日日返工都會遇到上面啲問題幫個靚忙呀ching/cje,好低人工架咋

*之後會keep住更新每日有啲咩戇鳩嘢同閪客
歡迎問題,隨心答
其實有無考慮你你公司問題
點解唔幫啲蛋糕set number
幅圖係青衣城喎
鋪頭名點讀 我叫開 柒到賴屎
A1啲客都係咁
不如你叫公司編個號碼啦
或者人哋講士多啤梨你咪問佢係咪XXX去confirm啦
係咪第一日返工?點解會期望客人會配合會學習點買或會講多謝唔該嘅?香港出名西客多
我哋覆一樣嘢
叫你攞就攞啦 咁多野講😅😅
有邊款蛋糕抵食
唔關事
set完 number都唔會有客跟住嗌
幫襯A1食青森蘋果批好過受你氣😂😂
resign 囉
如果要個客講到咁詳細
咁自助得啦 你既作用係咩?
一講青衣城樓豬即刻潛水, 都唔好玩既
其實我哋有number,不過係for我哋員工睇
每件產品都有佢嘅number
不如話其實佢個名就係代表住個件產品,如果佢哋唔叫個名,咁俾個number佢哋都唔會叫
邊樣最值得食?
Cap 低 send 去你公司
chat ter raise
分開哩3個字就讀到
屌你老母做死一世sales啦你
上google是但搵的
之前都做過vely agree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞