[本地足球] 2021/22 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (38)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
考慮到傑志等隊今夏要出戰亞洲賽,傳足總與各隊已定「死線」,若直至下月19日仍未能復操復賽,便會取消今季港超第三循環聯賽
藍區離聯賽冠軍又少三場
港足今年主要任務是六月踢亞洲盃第三圈外圍賽,爭取打入來年決賽周。安達臣已經和部分港將,包括北上搵食的陳俊樂和梁諾恆等人溝通,現時最大麻煩卻是政府的防疫措施:「我想在一、二月以及三月的國際賽期訓練及友賽,但現時政府因新冠肺炎疫情封場,三月能否有友賽也是未知之數,希望政府盡快重開球場予我們練習及比賽。」
From: 星島日報
https://std.stheadline.com/daily/article/2435022/日報-體育-港足新帥大計-逼搶快攻
準備叫安狗番鄉下
大把本土教練好過佢
康城杯
「點解唔試下用本地教練呢?」
高普真正嘅接班人,杜曹嘅直屬上司,接近紅牛系領隊
安蛇
原本今日有得睇大理文大炒小東方
幾時做過紅牛系領隊
教過萊比錫(因為紅牛收購咗原本嘅萊比錫而另外成立嗰隊)
高普真正嘅接班人,杜曹嘅直屬上司,接近紅牛系領隊
安蛇
幾時做過紅牛系領隊
教過薩爾斯堡(因為紅牛收購咗原本嘅薩爾斯堡而另外成立嗰隊)

屌打錯
連個天都幫南區
踢過sheffield wed 果個?
好撚勁喎
到時 死線 自然會delay
第1日識足腫咩
如果咁樣得益就拎聯賽冠軍
咁我覺得大埔個年先叫名正言順拎聯賽冠軍
邊個仲敢笑先開操會拎聯賽冠軍
南區打亞冠就一定要搵返Ricky 打鐵筒陣
梁卓偉:清零係不可能任務‎ 倡食肆拆隔板開早輪晚市、重開球場
https://www.hk01.com/article/724383?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
病毒變種危機!接收最新疫情警報,立刻下載App:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

開番球場
安帥ig:Nice view of Hongkong National Stadium
有得望就望多幾眼,貝匪下年話拆
開定先
同蘇蛇一齊返去養三文魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞