[I/A]三重幻想 Triple Fantasy - brown dust 六魔限時合作

256 回覆
5 Like 1 Dislike
舊驚新玩囉
一完係合作好d?

靚!
合作池首抽完就算 無up的
普通池等2倍up先抽
退完又玩 玩完又退
重複角色有冇用?
用嚟超越 深坑嚟
中修女 直接開波算
好靚
綁左account 去google

但login時又叫年verify一次

入唔返
哩隻西驚竟然有post
曹操前期推主線好用,但隻驚育成期超級長
我玩咗兩個月都未砌晒成副牌滿lv

但滿lv一啲都唔係重點,我起手曹操依家都好少用,因為太多路人有,我寧願自己帶加攻果隻
如果唔課金又想有資源淨係可以打鬥技場,一個月打落嚟應該可以100抽左右(但需要大量時間,講緊每日幾個鐘,唔打就幾乎冇乜鑽石來源)

但隻驚要求嘅育成遠遠唔單單升級,要勁到可以打魔神,
首先要突破張卡,一般主力至少要4突=8張重覆卡或者用24張同tier換,亦可以用更多張低tier換,4突之後都仲有樣嘢要做先用到,就係洗無屬(即係突破附加技能有一招可以令到張卡變成萬能卡,擺咩位都得)
基本上我見個group入面有啲人1-3千石都未洗到,我300石洗到一張,啲人話係超好彩

但中後期要勁,要求超高,基本上某幾張卡一定要有,而且大部份要洗無屬(即係至少全部4突)

特洛伊 關羽 康政
如果有心長玩,哩3隻起手我覺得先係最正路

另外綠色天使,德林,同肯納都好好用

隻驚玩法唔錯,但遊戲內容太過單調,基本上就係得刷主線同打鬥技場,有pvp但副牌唔齊打嚟都晒氣。玩多一兩個月就開始悶,哩幾日體都唔想用

我見啲人好勤力,鬥技場每日打3-4場一般場+3-4傳說場

認真講,冇時間,又唔想課金,嚐新一下就算

不過想玩嘅話,我建議依家有得刷就刷幾個2-3張傳說卡擺係到,每日簽到至一星期就可以大約有7-8張傳說到時再揀一個玩
Thanks 巴打

見六魔先玩

即係佢地都係要抽到重複先勁?
6魔要4突先可以拎到自己招終極個人突破技, 如果唔係用自己張卡突破, 用其他卡突破量要正常既3倍, 課金都唔知要課幾多
暫時嚟睇, 火果把劍幾好用
西利亞係道士上位
其他都唔係太熟,不過鍾意既咪用嚟爽下, 唔好諗咁多

因為要勁都係上面提到既, 好多主力卡至少4突兼洗無屬係基本盤
月卡黨加認真玩一年應該可以接近做到
我玩咗兩個月課咗應該千零蚊鬆D, 暫時都係得一隻6突+無屬, 有D重要既卡未抽到, 關羽都未突, 一開始抽重覆果堆資源已經用晒,每日清體又冇石又唔想打鬥技場, 開始冇癮. FYI 如果想玩到勁既話.
Push
4突
己課
課乜
$8 package

And $38
好不好用?
特關康 有就有 但洗無屬條路長撚到
玩到停唔到
個競技場日撚日輸
修女被動

係 1 round damage reduction 30%

之後就冇?
係呀 一嘢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞