短篇sweet故合集

1001 回覆
266 Like 9 Dislike
啊啊啊啊啊啊啊 點解停喺呢啲位 睇到我好欲罷不能 本身仲以為有得睇埋女主角強姦仔仔
3.

我已經記唔清我哋係點樣去到酒店。個感覺好似就係我錫完佢嘅下一刻我哋就到咗酒店咁。

不過夢係咁跳躍㗎啦。

入咗房之後,佢抱住我上床,然後壓咗落嚟。我迫不及待咁攬住佢,一邊吮吻佢嘴唇,一邊扯佢件衫。

但其實佢件衫係黑色冷衫嚟,仲好實淨,我扯極都扯唔開。

我扯到手都痛,避開佢嘅吻,好委屈咁望住佢。

佢起身,望住我笑:「咁心急?」講完就自己除咗身上嘅冷衫,動作一氣呵成。隨即又俯下身親吻我嘴唇,同時撫摸我耳垂,再到胸,再到腰側。

真係奇怪,今日呢個夢咁detail嘅。咁我都要好好享受先得。

我瞇埋眼,任由男人喺我身上親吻愛撫。過咗一陣,我身上嘅衫都不知不覺間被佢一件件褪去。

講起就慚愧,今日我打扮仲係行日系清純路線,上身一件厚嘅淺色冷衫,下身啡色針織裙。點知我而家做嘅嘢一啲都唔清純。

全部衫都被對方除晒,我赤裸嘅身軀露出,房內嘅冷氣令我不自覺咁顫抖。下一秒,男人赤裸又火熱嘅身體貼近,皮膚同皮膚相觸嘅一刻,寒冷被驅走,只有令人難耐嘅熱。

「呀…」我舒服咁喟嘆一句,鑽入男人嘅懷裏。

佢又繼續錫我,雙唇緩緩靠近我耳垂,口中呼出嘅熱氣令我不自覺瑟縮。

我耳仔好敏感。

我諗佢都發現咗呢一點,所以更加肆意咁舔弄輕咬耳垂,同時右手開始撫上我胸部搓揉。

今次呢個夢感覺太強烈,我不自覺小幅度咁扭動身體,但好快俾佢壓制住。

佢嘅手從胸部慢慢向下探,最後帶出一片水聲。我不禁面紅耳赤,對上佢帶住笑意嘅眼神。我嘅視線慌張咁閃避。

終於,佢帶上安全套,緩緩向我壓過嚟。佢嘅動作好慢,但我仍然感覺到一股痛楚。

「好痛!」下身強烈咁收縮咗一下,我聽到對方嘅喘氣聲。

然後我聽到佢唔肯定嘅語氣。「你係…第一次?」

我胡亂點頭,痛到眼淚都標出嚟。平時發夢明明唔會痛,所以我本身以為今次都一樣。

「Sorry⋯我唔知……」佢把聲好似有啲內疚,身下動作停止,只係維持住埋喺我體內嘅狀態。

佢重新愛撫親吻我其他地方。

唔知過咗幾耐,我終於感覺冇咁痛,試探性咁夾咗佢一下。

身上嘅人倒抽一口氣,唔知點解我覺得幾好玩,,喺呢個時候笑咗出嚟。

「唔痛喇?」佢聲音沙啞,然後一言不發咁望住我。

「嗯⋯⋯」我唔敢望佢對眼。

佢開始動作,今次我終於唔痛,反而有一絲絲快感,破碎嘅呻吟漏出。

後來,佢嘅動作越嚟越重,我感覺自己承受唔嚟。

「慢啲……」我聽到自己哀求,聲音同平時完全唔同。

「痛?」佢問,動作有一下停頓,然後望向我,眼中仍然帶住濃重嘅慾望。

我呆咗呆,然後搖頭。

其實都唔算痛。

點知佢一見我搖頭,就直接再次加重動作,我又再度陷入狂風惡浪之中。

「唔係呀…等陣…..」今次我聽到自己嘅聲音染上咗哭腔。但男人冇再理會我。

見佢唔停,我唯有吃力咁扭動身軀,想逃離呢陣過分強烈嘅快感。但下一秒就被男人察覺到我嘅意圖,牢牢箝制住我嘅腰部,彷彿懲罰一般,佢身下嘅動作一下比一下重。

佢居高臨下咁望住我。喺佢嘅眼神下,我感覺自己好似無法逃離。

我只可以無助咁捉緊身下嘅床單,難耐嘅喘息洩出。

然後佢俯身壓咗落嚟,吮吻我嘅頸側,時不時或輕或重咁啃咬,身下動作一刻未停。

「你好香……」我聽到佢近似嘆息嘅聲音。

啱啱呢個場景好似有啲熟悉,但呢一刻我嘅腦海只有一團黏稠嘅漿糊,點都醒唔起幾時遇見過。

唔理喇……我仰頭喘息。

我放棄思考,任由自己沉淪喺呢一片無法自拔嘅漩渦之中。
4.

早上,刺眼嘅陽光穿透薄薄嘅窗簾,照到我面上。我不滿咁瞇一瞇眼,最後都係醒咗。

眼前係陌生嘅酒店房間,我未係好清醒知道發生咩事,淨係覺得個頭有啲痛。我打算抬手按一按個太陽穴,但發現手臂被壓住。

我順住自己嘅手臂望過去,一副陌生嘅身軀就瞓喺我隔離,結實嘅手臂攬住我。

我大腦有一刻嘅空白,琴晚嘅記憶有如潮水咁向我湧過嚟。

我壓抑住自己尖叫嘅衝動,因為我知道係我主動。

原來琴晚唔係夢嚟!

呢一刻我先知道自己琴晚做咗啲咩,今次我係真係覺得頭痛。

電話響起,打斷我嘅崩潰。

係我best friend。

「喂你琴晚搞咩呀做咩自己走咗又唔睇messenge。」一聽電話佢就一輪機關槍咁轟炸我。

「冇呀隔離個男仔太煩,我又飲得太多,就返咗屋企。」我一開口先知自己把聲咁沙啞。

呢個時候,床上面個男人都醒咗,坐咗起身望住我,我唔知點解有少少心虛。

然後佢轉身,喺床頭櫃攞咗枝水遞俾我,我夾住部電話,下意識雙手去接,仲點咗點頭。

痴線,我做咩要咁有禮貌…..我用力扭開樽蓋,咕嚕咕嚕咁一口氣飲咗一大半水。

隔離嘅男人一直打量住我。

好唔容易咁應付完電話入面左問右問嘅best friend,我望一望電話時間,十點半。

我終於可以收線,但仲未可以鬆一口氣。

因為仲有面前呢個不知名男人。

我都知係自己理虧,始終係我飲醉酒太猴擒,見人第一面就錫上去。諗到呢度,我不禁扶一扶額。

「你叫張樂妍?」喺我仲唔好意思緊嘅時候,隔離嘅人突然開口。

我嚇咗一跳。「你點知㗎?」我抬頭望佢。

然後我第一個諗法就係:

其實我琴晚有賺喎……

眼前嘅男人眉眼鋒利,蜜色嘅肌膚為佢增添一絲陽光氣息。可能因為啱啱瞓醒,佢呢一刻嘅眼神冇乜威脅性,但我清楚記得琴晚喺呢張床上,自己係點樣喺佢極具侵略性嘅眼神下繳械投降。

「你琴晚自己講嘅。」佢若無其事咁回答。

有咩?我嘗試回憶琴晚嘅片段,但只回憶起一片「嗯嗯呀呀」嘅聲音。

我塊面紅到好似就嚟燒着咁。

「Er…我俾返房錢你?」我環視四周,尷尬咁扯開話題。我第一次玩One night stand,所以都唔知接住落嚟嘅流程係點、自己應該要講咩。

「唔使啦。」佢胡亂咁摷一摷頭髮。「我沖涼先,你幫手打電話叫兩個早餐上嚟。」

「哦……」我呆滯咁睇住佢起身行入浴室。

中午十二點半,我返到自己屋企。

直至呢一刻,我先load到今朝發生咗咩事。

我同我個One night stand對象食咗早餐,佢送我返嚟,仲同我交換咗電話……

我望住電話啱啱新增嘅contact,覺得好似發緊夢咁。

林景昊。

佢仲要俾埋全名我。

正常One night stand之後唔係就分道揚鑣㗎咩?點解佢會同我交換contact?

佢想再同我約炮?呢個係唯一解釋。

諗到呢度,我內心竟然有啲蠢蠢欲動⋯⋯

冷靜!

我警告自己唔好咁飢渴。
好好睇呀我都想試下
試吓發春夢?難啲喎
完全ff到個畫面 omg
多謝你
有feel
試下有艷遇都好 全部都勁sweet
今晚出下一篇
5.

自從酒店嗰一次之後,我就冇再發過春夢。時間耐咗,夢入面個男人對我嚟講已經好模糊。

可能真係好似我best friend講咁,我發春夢只係因為我冇拍過拖太飢渴。而家生理需要已經被滿足,我自然就唔使再發嗰啲夢。

而我同林景昊喺呢段期間都有約過幾次,每次都係去開房。

又一場大戰完畢,林景昊瞓返落床,平躺住咁望天花板,唔知諗緊乜。

我睄咗佢一眼之後就擰轉面,安靜咁望住一室狼藉。

頭先我哋太緊火,一入到房就開始一邊錫一邊除衫。不遠處嘅地板上,我條裙同佢件裇衫糾纏埋一齊。

身邊嘅人突然開口:「去唔去睇戲。」

我擰返轉望佢。「咁有閒情逸致?」平時我哋都係扑完就沖涼走。

「咁你去唔去吖?」感受到我嘅視線,佢終於施捨個眼神俾我,而唔係望天花板。

唔知點解,我感覺自己好似經歷過呢一幕,即係所謂嘅既視感。

我窒咗窒,但好快又回復正常。

「去囉,不過要食咗飯先。」

我懶得落街,所以林景昊去咗買譚仔上嚟。食完之後我哋一齊去睇戲。

其實套戲一啲都唔好睇,係好悶嘅題材。排隊買飛嘅時候,我仲再三向林景昊確認。

「呢套真係你講嗰套『想睇好耐,但冇人陪你睇』嘅戲?」我就咁睇個名都知會好悶。

「係呀。」佢有一下停頓,「想睇其他呀?你揀囉。」佢又講。

但係我一套都揀唔落手。

我頭先已經望過其他戲嘅名同簡介,全部都好唔吸引。做咩呢排上映嘅戲都咁低質?我有種直接走嘅衝動。

「唔使啦,睇你想睇嗰套。」望到佢帶住期待嘅側面,我都係講唔出掃佢興嘅說話。

但係套戲開始咗一陣,我就後悔自己當初點解要心軟,而唔即刻調頭走。

隔離呢個本身表現到興高采烈、好期待嘅人,睇睇吓就挨咗喺我膊頭,呼吸平緩。

佢瞓着咗。

我好無奈咁嘆一口氣。又係佢自己話好想睇呢套戲嘅,入到嚟又喺度瞓覺……

不過望住佢安靜瞓覺嘅模樣,我最後都係冇叫醒佢。

「轟——」戰爭片嘅炮火聲響起,嚇到佢彈咗一下。

我心入面偷笑。

呢一次好似開咗個先例,後來我哋每次開完房都唔會即刻分別,而係會一齊去街。就算唔去街都起碼食埋飯先走。

我哋嘅相處模式有啲似情侶,雖然我哋實際上並唔係。我唔知咁樣係咪正常。

因為咁,我仲試過上網search「炮友變情侶」之類嘅關鍵字,得出嚟嘅結果通通指向一個結論——

男人大多都做到性愛分離,佢哋唔會愛上自己嘅炮友。

見到呢個結果,我內心深處焦灼不安嘅小小奢望終於一下子冷卻落嚟。

但我唔會覺得可惜,因為我知道我哋最一開始嘅相遇已經錯咗。
甜故呢
g持
Push
好睇push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞