[傾計App] HowsYourDate [仲有新開嘅Friendie!] [12]

1001 回覆
7 Like 13 Dislike
唔係囉~
上個post講咗
Howsyourdate 一開始出嗰陣都好多人推post,
Friendie先係真正佛系

Friendie唔太識用,好似有某幾個女仔想識佢地,比完心心之後就搵唔番轉頭,或者係快速約會個度無得invite佢地做朋友,至於Howsyourdate其實都係同Friendie鬥佛系
係㗎~
所以諗住呢個post就推埋
覺得其實friendie都好有心思
新app係有心思既,不過兩個鬥佛系之下,我跳槽去CMB試下識多啲女仔,今日Howsyourdate已經有個疑似美容sales出現
其實任何app都會有
唯有識自己skip

未玩過好用過omi cmb hmd 嗎?
首先howsyourdate 一定係節奏最慢, 能夠俾人好好認識對方, 冇咁速食.
我覺得比hmd正常好多, 畢竟呢方hmd太誇張
至於omi就冇玩過,
我諗同 cmb嘅方別, 除咗一開始冇相, 仲有:
1. CMB會有好多high profile 嘅男女, 醫生律師, 名牌大學, 呢點真係獨一無二.
2. CMB 嘅絲打如果唔揀擇, 一日會有超級多match, 根本好難覆; 如果太揀擇, 咁啲巴打就慘. Howsyourdate 壓低相方同人傾嘅數量, 對巴絲都有好處.

*當然 冇相呢一點真係好大方別, 因為除非交換相, 你永遠唔知道, 令你唔開心嘅人, 會唔會係一個你完全唔會望多一眼嘅人. 而間中都有聽聞howsyourdate 嘅絲打見完巴打嘅相, 覺得唔啱就唔交返自己張相. 呢個真係冇辦法

其實我都好少上同人matching

唔係好識用Friendie
邊方面?

係咪靈魂伴侶就無相 快速約會就出相
係咪無得del人
可以封鎖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞