以色列將向60歲以上民眾提供第四劑新冠疫苗

26 回覆
3 Like 11 Dislike
以色列將向60歲以上民眾提供第四劑新冠疫苗
http://news.now.com/home/international/player?newsId=460767&refer=Share
搞唔掂啦已經
對付omicron打兩針會中嘅機會都係好過冇打少少

第四針?
以色列人開始變種,就快全部人被注入猶大的基因?
猶大,是以色列人的一部份.
猶大,是十二門徒之一.
可理解為: 以色列的十二分之一.
再咁打針落去,十二個人將部變猶大.
以色列人 半年就打一針 叫d 人 帶返好口罩 先啦
咁撚窮國家都有疫苗打?
cctoy最鍾意吹奏既以色列
疫苗無限Q
慘過做雞
假膠
送60歲以上人士歸西
描撚
科技大國都唔識 你摺埋一邊啦 唔好阻住晒
蝦得就蝦,捉個連登巴,
砌得就砌,話要成萬人加班.
有理無理,唔俾保釋.
跟住成萬人就失晒踪.
捉個市民去就有OT,又多筆錢用.揾外快揾到咁燃肉酸
低質會員就唔好留言啦 拉低晒質素
窮 你真心?
我冇記錯以色列係其中一個最早國家頭兩針打到七成然後放寬既地方

果陣仲信咩七成群體免疫

但幾乎每次補打新針都係佢最早

好想知當地人係咁順灘定有示威反抗過但失敗
因為以色列人教育都應該比較高

試左第三針都唔掂時應該點都有啲反對聲音架?
你件耶撚係咪燒壞腦
你自悲到極點?
幻想做陳浩南?
我响度計數,12門徒當中有1個係叛徒.以此推算人類當中有十二分一有叛徙基因......
十二生肖.都有一個是豬呀.咁即係人口中大約有12分之1是豬呀.
你條燃樣,食咗屎咁樣.將數學科當成宗教科.你快啲去死啦.留响世上,會被人嘲笑架.快啲去揾你太公團聚啦.好行呀,唔好跣呀.
以色列人好信政府, 事實上政府又真係好勁, 成個國到好齊心. 你估強國咩....
你啲創作力拍得住大公文匯啲妓者
人少錢多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞