[I/A][18+-]Legeclo!~傳奇四葉草~聖誕限定!色唔色都得

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
抽裝抽咗個月 係咁出同一件
刷共鬥十幾次都冇出過SSR裝, 已經打最高難度
你地有冇咩心得
依家唔係應該掃支線副本先咩
我既經驗係共鬥只比厄神多一張附魔 其餘冇分別
有緣就會有今日打襲來出左追跡頭
臨過11點諗住轉翻舊號玩先發現引繼碼淨係得1日有效
好彩新帳今日抽到新春貞德同貝多芬
差隻補隊main就齊,之後追support同裝備
Yes.掃支線,掃愈後既關愈好,低lv料可以用公會point換,cp最高,d人像仔都要掃掃
應該係引繼左一次就無
淨係打7同8章 4關boss 就夠
其他唔太抵刷
加埋8關先啱
呢款金符好似得normal有,襯而家可以刷番d
第8章d料好齊 依家兩倍掃一掃基本上唔洗再掃前面d關 包括人像
最多就掃埋6章 反正有印仔
其實主要都係印唔夠
其他料活動都有得換,遲早換夠
我情願打慢d 只打boss
見到d料數字唔一樣就強迫症發作
血印一日10次
攻防一日20次 dllm
新手想入坑請教,如果想買Account有無建議開局,有睇過評價網但因為好似重要分顏色國家?唔係太掌握到求指點迷津
無引繼過,得1日
升到滿就睇唔到架啦
藍色/綠色開局。奶,坦,超絕,打手,尼祿起碼各一啦
SSR main愈多愈好
綠既聖誕新年限角有齊就更好
藍開局最方便,貝多芬&齊格飛做膽,其餘都係常駐pool有得抽

記住超絕好緊要
新手其實唔洗太理分唔分國
開局ssr建議最少一隻主攻(尼祿>>>呂布) 一隻奶媽(南丁/瑪莉) 一隻大範圍技(貝多芬/所羅門 但初期唔好預有戰力) 一隻T0 ssr sup(阿波羅/濕婆/月讀)
玩咗一個星期
唔係好識配隊
有冇人可以教下我

是但鐘意邊隻咪玩邊隻
總之有隻騎補就夠
呢隻驚基本上都無難度可言
得公會戰後面係難少少
但個啲打唔打都無所謂
建議你起手玩綠國,所羅門,貞德,武尊,奶騎+多隻弓手/埃及妖后,無左性亞就差咁d,但打手坦aoe補師都齊既
可以參考下巴哈同wiki既評價
性亞係邊隻?
冇尼祿/齊格飛
SUP唔洗跟國?
聖誕版亞瑟,限角黎,而家絕左版了
尼祿有就最好,有普通up pool,每星期轉人,豐儉由人
Sup唔跟國,主要睇夾唔夾隻main
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞