「endorse 政權」「水人送頭」「時機已過」無賴黎講算唔算世界第一?

239 回覆
135 Like 6 Dislike
唔好出街囉
叫外賣
用1137
我一開波就話唔係針對熱狗喎
做咩咁敏感?

我已經三年冇出過街
齋上連登 9up
但係你比錢又係endorse政權,你唔比錢上庭抗辯係endorse個司法制度。

結論:你要唔戴口罩去疫區舐馬桶然後落老蘭打咖輪,比人捉果陣直接阿花拉瓜先有資格做黃絲
外國 d 食材呀、車零件呀、衫褲鞋襪各樣好多 Made in china
不了
黃絲 = 時機已過

老師又中
搵食啫
事旦啦你話唔係咪唔係
講黃屍你都大反應啦
要唔戴口罩去疫區舐馬桶然後落老蘭打咖輪,比人捉果陣直接阿花拉瓜先有資格做黃絲
覆你 = 大反應
唔覆你 = 嬲到唔敢覆 / 駁唔到

老師又中
利申:擺明車馬針對分化撚、極端撚、親支手joke
咁熱狗係呢個社會入面的確係幾差既標籤
熱狗 = 社會底層、冇經濟實力、死剩把口、無賴、淨係識屌受害者、自以為看破世事、玩下捉字蚤撚下d 字就當自己革命 (例如 圖書館戰爭)、人地做乜都屌但自己就做齊晒d 野 (例如接受委任做議員)

不過我又唔係針對熱狗
大家唔好咁 focus 落佢地度
呢個 combo 唔淨係熱狗先講既

屌唔好講咁多罷工未呀手足
又要開關啦
想問貼呢條女出黎既作用係點?
連登仔係咪要驚?
黃屍覺得自己見解好撚獨到
去到現實咪又係比港共加黃屍區已完玩到氹氹轉
即係咁既然大家都係一百步
就唔好懶清高笑人熱狗啦
又要話人又唔夠膽直接講
呢張圖係對你地同泛民黃屍千依百順最後搞到今時今日一仆一碌既最佳證明,因為無呢班嬌情黃屍你呢個post就唔會出現,所有野係你地自己搞出黎,成日都諉過他人

就算冇都一定係呃人既
一開波就話唔係針對熱狗
其實你識唔識字?
但政府最後都係冇封關呀
你隨便話
我普通人黎
我睇唔過眼樓主針死一面姐
又要中立見到黃屍都有唔岩又唔夠膽屌
咪又係有立場既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞