點解連登係政治上咁愛洋腸 但係港女食洋腸又咁嬲?

44 回覆
21 Like 34 Dislike
Pr account 唔好覆
你係少數肯直接答既人不過其實都唔一定既。KPOP後多左鬼妹中意亞洲人。
https://www.youtube.com/watch?v=817ufpZ2PO4
多左鬼妹鐘意亞男?!睇下人地班鬼妹點樣講先啦
講到自己唔easy咁, 睇下有鬼妹走黎姣你你會唔會即刻屌?唔好話鬼妹,賓妹你都照食啦
Why do LIHKG boys favor western sausages politically? Meanwhile, they are frustrated when HK girls are fucked by western sausages?
你係咁唔等於人人都係咁
窮撚多數用j行先
關咩事
咪撚用Android/iOS丫笨
班港男心知自己唔夠洋腸競爭
引發思考
咩種族嘅男人都easy架啦
去灣仔睇下,最鐘意食easy賓妹嘅就係鬼佬
不過女人黎講,Asian女人比起其他種族確實係特別easy
根本美國嘅調查,喺美國嘅Asian女人有性病比率,係咁多個種族入面最高
因為冇比我食
呢個解釋得唔得
李嘉誠就算唔係我老豆我都會認佢係囉
不過佢應該會寧願跳江(長江)
都唔會接受
崇洋黎講港女唔算勁
灣仔個D收錢架喎
根本香港人呢個種族就無尊嚴,男女都係
駁吾刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞