點解連登係政治上咁愛洋腸 但係港女食洋腸又咁嬲?

44 回覆
21 Like 34 Dislike
日望夜望洋腸國家抵抗中國,望洋腸幫香港人擺脫華腸統治

又咁多人話要移民去洋腸國 嘆洋腸國度好處

其實心裏都知洋腸係好野㗎喇 但點解食洋腸又咁嬲呢

點解連登開POST講溝鬼妹又無人屌?

有冇巴打係諗住溝鬼妹
https://lih.kg/2536754
強貼留名
我反BLM
但想睇港女食黑腸

代表啲咩?
冇反對食 人一世物一世 最好試埋黑鬼
最後揾港男埋單
五毛『跟官唔知官姓乜』
翠翠個女咪咪都食緊洋腸
點解五毛又隻字不提?
如果有一日中國經濟強大,民主化完成

我仍然會認自己係中國人的

明白未?
記得個post入面有件人父貼埋自己個混血女出黎曬命
嬲係因為自己冇得食。
將連登幾廿萬人當做一個人咁睇 跟住成日搵到啲貌似矛盾嘅位好似發現新大陸咁
個原因咪就係因為你以為所有連登用戶係思想共同體囉
OK 所以時事台屌洋腸個班原來係唔支持西方國家抵抗中國,OK明白
笑能4非黑即白諗埋諗埋咁多謬論
弱智咪上咁多連登啦
精神分裂
係港人先咁on9崇洋
鬼佬黎香港 仲甘心比人踩到上心口
不如幫佢地含埋撚啦
心照
無洋人 香港而家都係漁村
不如你話如果你老豆係李嘉誠你先認佢做老豆啦
崇洋=崇優
正如香港人嚮往西方發達國家所擁有既民主都係崇優表現
相反睇唔過眼鬼佬求求其其都可以不停四圍食亞洲各地靚既女人,呢種係好民族玻璃心既表現。

講條撚咩
如果乜乜乜就乜乜乜

無牛頓 地球就無地心吸力
幾好笑
睇下新一集東方昇
你同大陸人有咩分別
如果無東江水 香港就渴死晒?
因為女人食洋腸好易
男人食鬼妹好難,咪心理唔平衡囉
亞男係全世界最唔受女人歡迎人種,矮、J短,又悶
亞女就最受歡,見到洋腸立即服從性高,任佢屌
港女easy pussy
中文文法唔嚴謹,造成中國人邏輯混亂思考怠惰,經常誤用比喻,呢個講法都錯唔晒。試吓將樓主嘅說話譯做英文,除非夾硬加一堆修釋詞,否則根本就解唔通佢噏乜。

所有詞語都係loosely defined,隨心所欲差唔多就當一樣,差不多先生方式嘅討論。樓主確實係魯迅筆下典型嘅中國人,不過我話樓主中國人樓主應該好自豪嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞