有咩藝人會令你感嘆自己太遲出世?

450 回覆
1200 Like 84 Dislike
Linkin park chester 好想睇多次concert
我都好鐘意哥哥佢死個時我先10歲
仲要黎過香港

沙聲唱endless rain真係有今生冇來世
由一隊rock band唱到咁正既抒情慢歌
大概就係呢種反差令我愛上X
利申:90後
周杰倫 陶喆
甄妮
細佬我真心想睇91-92嘅X
搭埋完全體Malice Mizer 同聖飢魔
王傑 想感受下佢89 - 92年佢最紅嘅時期 依家已變痴線佬+廢老
art of life 真係underrated 個編曲真係好豐富又有起承轉合
如果可以睇到taiji最後一次作為x成員既演唱會
下個月就30年了,諗緊買套blu-ray做紀念
成日行過現時點嗰間都好有衝動想掃晒佢間鋪啲嘢
但係好多都係老細嘅非賣品
幾多樓?搵日去朝聖下都好
哥哥
佢死果陣我仲細
太遲出世喇
鮑姐
有咩遲唔遲, 你而家上網隨時睇到幾廿萬條片
你諗下以前訊息唔流通, 你點睇?

你掉返轉講而家出生好幸運地上網乜都有得睇仲好
我就最鐘意hide
呢個channel仲不停upload佢d高清片
https://www.youtube.com/channel/UCIMep4G1s2XheF2B1XI38yQ/videos
佢地五個獨立抽出黎都係獨當一面
Taiji 佢手bass除左技術係有種獨特韻味吸引人
beatles
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞