直擊 - 元朗丹桂村路抄牌事件

317 回覆
256 Like 7 Dislike
懷疑仲死撐個mk個幾位都係個隻mk種
咪踢爆阿sir趕收工啦
愈屌班狗就愈顛
如果自己真係違泊根本無贏面,拖鳩你部車即係自己搵黎攪
同埋條友好似開車房? 係自己地頭玩野咁戇鳩都有?
鄉黑同狗 一定係狗要死先 兩舊都係屎 但唔明點解咁多人會支持狗
狗搞全香港人 鄉黑最多搞返佢自己地方
屌多幾屌咪Call多幾部車慢慢陪你玩
你估人地真係驚咩
幫派鬥爭je
咁721唔撚洗追究啦
元朗鄉黑係自己地方打人姐
On9
你都ON撚鳩 我已經話咗兩舊都係屎,但要死一定要死狗先,你試下啲狗真係正義,你覺得721會出現到咁嚴重嘅情況?港台節目一早講咗成班白衫中午已經召集啦,啲班要提前做野有幾難?

一係就兩邊死,只能揀一邊死都係狗,兩個一定要揀一個撐,就寧願撐鄉黑。
反到撐鄉黑
你鍾意啦
你老母迫你一定要撐一邊? 兩邊屌唔比? on9
條友真係傻唔係扮
一陣班黑警求其拎包粉話係個mk 仔身上/架車搵到
加埋班仆街法官 屈你入去坐十碌八碌完全唔係難事
戇鳩
一張a4文宣輕過你包粉
好大既官威
除咗抵死之外無野好講
mk仔同條女 一定係傻到以為自己無做錯 所以放上網
睇落你似傻仔多啲喎
本身2隻狗抄下牌諗住當交功課,條友串柒柒冇諗過d狗用棍打爆佢個頭都冇仇報嘅。

不過睇條友都似元朗鄉黑,成件事狗咬狗
依家我只係見到只屌鄉黑抵撚死,無人屌狗,成班失憶幫狗屌人老母!
違泊比人抄仲屌乜野
唔撚比抄?
隻狗引導佢影張牛肉乾
手指指

淨係依兩樣野 係一個正常警察應該要做既野黎
想點撚樣 佢會同你講呀蛇做野唔洗你教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞