原來牙朗金球獎有投比美斯

71 回覆
166 Like 25 Dislike
世足同金球個意義唔係年度最佳咩?球神偽君子咪認咗佢囉

口講利雲上年值得金球,世足投票投人第三,心機重撚到呢
朗迷真係好狗
混淆視聽你就最叻啦 九唔搭八咁
問你知唔知金球邊撚個投呀柒頭皮
傻西 寫到明2020 都可以屈
出黎認錯啦垃圾樓主
你睇你條傻鳩嬲到
牙朗屈到
球員得佢有得投票
笑你柒就屈人嬲你都弱撚智
樓豬pin啦
上年有金球獎咩你係咪有啲輕度好似得你條傻鳩以為我講緊金球投票
你睇你開頭講乜柒先啦成日自己打自己
點撚樣唔係講緊金球呀柒頭飛
學識金球邊個投票之後9up兩句就以為自己反cup 咩
唔夠人駁又想屈人嬲
日日睇你柒出醜不知幾撚高興啦
你睇唔到上年兩隻字?原來你係真係重度唔係扮
其實有咩理由會比候選人參加投票咁on9架
你重度到自己講乜錯乜都未知
由《法國足球》主辦、萬眾矚目的金球獎頒獎禮剛順利結束,阿根廷球王美斯憑今夏贏得美洲盃獲得重大票數,最終力壓羅拔利雲度夫斯基與佐真奴,歷史性第7度得獎。至於其宿敵基斯坦奴朗拿度今年表現回落,最終票數排名僅得第6,是他近11年最差。美斯在得獎後亦向主要對手羅拔利雲度夫斯基致意:「羅拔,能和你一起競逐這份榮耀,是莫大的光榮。去年人們都說你是世界最好球員,我認為你配得上一座金球獎。能夠7奪金球獎是非凡成就,我會繼續努力為冠軍而戰。」

明明球神自己上年投人第三,我講錯啲乜?不如你大大方方cap張圖證明我有講球神金球投票投利雲第三啦,喺度狗吠有柒用咩
佢係典型打工仔姐
返邊間公司就投返公司d人
扣左2個psg 第1咪利雲
上年佢仲未返新公司所以佢係真心的
樓主死撚咗去邊?
你cop 咁大段野都仲係咁九唔搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞