[I/A] DRAGON QUEST TACT【77】龍廢人嚇x死玩家

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
抽緊都抽唔中,停唔到手繼續追個下真係好恐怖
試過我明
原來play store貴d
你地係咪都係係HK APP STORE 儲值完直接課
我用$618大法
試過我明

所以退坑
直接喺game買,$618
意義唔同 巴打你同個池隻揪 值得尊重 adore
第100抽應該割禾青 依加同pass週年池無分別
直接收account玩冇咁嬲
我IPHONE, HK STORE 係GAME 買唔到
平時用數字網買日本ITUNES 卡 成7舊水
可唔可以講多次點做 想為公會出多一分力
唔通要課先一突到
無晒晶同彩COIN ?
52/100、101/150
我之前玩dqmsl都係咁課法.....
你係app store地區由日本轉做香港,account要冇餘額先俾你轉到香港,再入番信用咭資料等等....
注意有時game update要轉番日本地區先up到
大約係咁
我由2020年已經課緊618
早排7仔,我有嗰度叫過
Itunes pass入500以上會再送5%
我入咗4500蚊,近7單實際埋單588
所以我會有一個spare account特別咁用
萬一有新game, 錢未洗晒就再開一個
姐係1. 開個新JP ACC 2.轉HK 3. 入是但一張CREDIT CARD. DONE?
大致步驟係
1. backup DQT account
2. Delete game
3. 申請新嘅日本itunes acc
4. 用新acc download DQT, 引繼acc
5. 去app store 㩒右上角頭像,再㩒入account, 轉地區做番香港,入香港信用卡資料
6. 安全問題轉咗地區會lock 咗課金功能,打上去apple /online luve chat 叫佢unlock 番

完成
live chat*
好詳盡 THX CHING
如果你有多部ios可以簡化成
1. 新jp acc
2. Download DQT
3. 轉hk
4. 本身電話login個新acc

佢重點係要你個acc有download過個app先可以pay
yes
你玩日版?
掂啊 有部舊IPHONE 同IPAD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞