港女同洋腸生完三個離左婚 最後搵番港男埋單 (9)

1001 回覆
140 Like 12 Dislike
又可以出書喇
失婚高齡產婦一揍三
lm
其實好多鬼佬係貪easy pussy先食asian girl,
所以Sexpat鬼佬圈先有rainy vivian meme出現

一堆食洋腸既女以為俾鬼佬食左, 結埋婚就等於泊到好碼頭,
好多時文化差異導致最後離婚收場都唔少

當然現實中都有係真愛,happily ever after 亦唔少

當然港男都有呢類人, 所以都係要帶眼識人

至於rainy vivian meme, 大陸人有做懶人包, 大陸網慎入
其實佢講事實
大陸妹係開放到唔敢想像
做愛好似握手咁

不過鬼佬將Chinese 包括埋台港韓日先瀨嘢
有冇link參考下
之前有巴打 cap 過,Eric 唔想諗長遠關係住(連家人朋友都未介紹畀條女識),之後仲分埋手,條女又即刻黐返去前夫度(又話自己離婚 PTSD 又主動去返個問題源頭係咩玩法?)

復合冇耐,有巴打計過只係一兩個月,就「中出」有咗,Eric 負責任埋單咋,希望佢有做親子鑑定,唔係為唔係自己嘅責任埋條女單
食洋腸嘅女多數都目標為本㗎啦
最後結婚 happily ever after 定分手離婚對佢地嚟講只係賺到開巷同賺少少嘅分別
喂 粉紅色葉? 唔多啱bor 換黑柏葉就差唔多
本身都係冇料又要面先會專食洋腸啦

同埋想要 white privilege ,想移民 etc 呢類目標
但事實上台港韓日一見到鬼佬都一樣濕到漏
佢第一張圖無titile既
呢個po啲人美其名係話警世警世,
但背後原因上左咁多年連登有邊個唔明
你講既野都係幾岩
我用左好多時間做整合 都係整合番個故事重點
("女主角用Darkins 男方又會同前夫一齊出現等" 既事情)
整合結論 就一定去到大家知男點解係叫cuck點解女又用Darkins
(呢樣野真係癲覆左大家既常識)
但除左呢個重點之外就盡量唔笑其他野啦

女主角睇落好多缺點好多野笑但我覺得又唔係真係完全100%佢問題
(1) 10年婚姻亦使分開左唔多唔少都仲有關係仲有少少愛好正常
(2) 做左10年全職老母學歷無進步等等
上面 2樣野都係common又唔係佢錯所以無謂狙呢D point 所以唔整合啦

仲有人爆料係公海搵唔到 (唔係ig唔係fb 唔係google),咁我都無謂放入整合

同埋有人笑佢急改番做yennielau 洗走yenniedarkins
想講既係女主角真係見到大家屌佢呢樣野,然後真係改番哂名,咁做真係岩,起碼重新走番唔羞辱現任丈夫既路。當然女主角可以做更多 (離婚5年讀個pt degree,唔好食飯屙屎到放上去公海等等)

我都特登pin個msg俾女主角,梳理番點解D人笑佢話佢地一家,叫佢唔好再傷寈佢周邊既人(前夫 現任 四個女)
最慘係三個工具女已經俾老母搞到冇晒私隱 仲要再俾人擺上連登俾人笑肥評頭品足
講真 對準大人屌咪算囉
誤中平民成日都有架啦
話對準就真係可以對得準咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞