[量入為出自給自足Moneyball] 狼隊 對 利物浦 1

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Former Everton player Leon Osman on Jordan Henderson:

“He's a managers dream. He really is. He'll play deep, the six, sit in front of midfielders. I think sometimes players have that in them, rather be part of a big machine rather than be the standout player.”
Steve McManaman: “The better Liverpool have become the more he's excelled.”
他首丁出血未
呢啲咁嘅質素有乜好j
原來係反軒既同志
我唔同意
世界上唔係太多人有呢個堅持同埋毅力,仲有AQ
唔係話肯努力就做到,而係根本唔多人有呢類quality

同埋神軒技術根本就係好,個個講到佢好似新界牛咁
咪係
係英超打防中
個波控離身小小都俾人搶撚咗
你睇佐真奴
當年嘅dribble skills battle
軒隊除褲
佢特登
Gay Hendo
Agger
根本軒隊佢波底同技術好好
工兵呢個term個range闊得誇張
14場波入左43球

今年d波好好睇
幾時甩P

我沙
今季進攻最大既轉變係Taa多左移入中路
右邊攻防好靠神軒補位
Call me 麥P
結果對賓仔個場就係軒狗唔回防比人打爆右路
今年多左勁多右邊疊瓦 左邊就斜插傳底線
勁撚到
其實好多時都係
就算你天份唔係頂級
如果你有咁上下天份係可以用勤力搭救

但如果你零天份就應該盡早放棄
有無人留意軒隊對襪係前後調轉黎著
我覺得亨利唔係咁嘅意思
因為講起軒第一時間個個都諗起佢嘅mentality多過佢嘅天份 亨利想用軒嚟做例子鼓勵啲𡃁仔啫
今日他首咁得閒嘅
相對上姐
同其他頂級球員比,唔通同平凡人比咩
努力如牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞