59歲湯告老伯又玩命

259 回覆
730 Like 7 Dislike
MI 都算係神奇
最近果幾集愈來愈好睇
通常呢d戲夾硬拍續集都會好on9
隔離揸車上太空果套we are family
鬼佬好多meme 都鍾意話jackie chan 替身係自己
我仲以為Justin lin 回巢會救得番套戲
有冇人覺得湯告老師已經超越咗成龍

成龍呢個淨係識拎替身當自己功勞

欺世盜名既撚樣
咪係,屌女我就信佢冇用替身
降落個下頭向地喎
唔可以用超越呢個字啦
兩個由頭到尾都唔可以拎嚟比較
淨係Tom Cruise唔用替身全部親自上陣呢樣
成龍呢條臭鳩已經冇撚得比
意外死咗真係名流千古
認同,真心欣賞Tom 佬。
玩咗咁多集都無玩爛個故仔,啲特技又有説服力。
相反FF 打到上太空真係走火入魔。
弱智到用行路同空中飛人比
成龍有湯佬一半咁靚仔的話,應該會全部用哂替身
然後瘋狂食女
如果有一日連閃電都係真時……….
走開!
你呢啲人咪就咁 唔奢望你呢啲咁既人會明
幾時光明會共濟會變邪教
細路唔識唔好講啦好心
傳本身im4搵Scarlett 拍
但同湯佬食飯時條友側劇本係咁講科學教頂唔順唔接
如果套戲無咩動作爆炸危險野
不如你話我知要train乜?
奇諾拍廿二世紀拍John wick要train
拍knock knock train 扑野?
點解文戲就無野要train
拍音樂類型要上音樂/樂器班
剩係英國人要扮美國人都要上口音班啦
醬?
呢樣真係無聽過
我反而有醬Simon pegg 同碧咸講明話好少聽湯佬講教會啲野
有第8集咁多咩
屌你 ... 要幾撚戇鳩先會拎佢兩個比較呀
咪撚侮辱老師啦 !!!
製作無被前一集fix死
但其實每次都係救世界 大同小異
分別個位係 當第四集你以為挑戰最高大樓跳落去已經到頂
第五集玩埋機外搭飛機同潛水
第六集玩跳傘之餘佢鏡頭同度咩事跳點跳既位做得好完美
然後仲真人學揸直升機玩花式自殺咁揸
所以就變相一集比一集好
總之我每集都諗緊佢玩到咁仲可以點樣下集勁過今集 吖屌佢真係做到
仲有剪接 成套戲最後出街佢可以好緊湊 會令人投入唔想完住
不過其實有啲位我覺得上一集好睇過下一集
好似第四集我覺得好睇過第五集 如果第五集唔係一開波就咁快咁跳機外搭飛機起飛 擺係後面中間可能會刺激啲
第五集電單車我又覺得第二集型啲 可能因為第二集靚佬湯太撚靚仔 跟住第六集就一定好過第五集啦 第六集係跳傘 到電單車係凱旋門出面奔馳啲鏡頭畫面型到
個人觀感 歡迎交流
哦你講呢啲

但湯佬有咩戲係真係要train先你覺得?
唔係使唔使train係佢有咩戲有咩要train?
(講緊除左上面玩特技玩槍個啲戲外)
可能都有但唔係train到咁甘 除非佢追求完美 如果唔係應該都係學下知道樣野做緊乜容易啲入戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞