59歲湯告老伯又玩命

259 回覆
730 Like 7 Dislike
佢仲在生已經係最好既說服力
個個on99睇YouTube就信晒, 以前有親戚做攝影師,現場睇住成龍自己去做,佩服佢到不得了。
如果佢真係用咁多替身一早比人爆出嚟啦,點會喺幾十年後,比一班當年都未出世既人去指證佢。
上幾個月先有特別看屌爆成龍自吹話無用過特技人
最垃圾有段片尾用自己配音但人唔係自己黎
成龍永遠垃圾
呢個scam 好多年前已經爆左出黎
你今年幾歲 岩岩開始學識上網?
On9仔
我都睇過
佢真係好撚靚佬
癡撚線
證明你有睇,就係呢段世界級on99
成龍除左人渣/垃圾已經用唔到其他名詞去形容
私底下仲有好幾個女人同仔女全部無比錢養
真係好能on9
你係最適合睇佢啲戲既老翻既個類人
「你可以試下入佢中路呀」
佢跟本借拍戲做借口實際係自肥玩X-GAME
痴撚線
肯定勁過成龍啦⋯⋯

不過就咁睇第7集好似驚險啲
第8集應該唔會純坐飛機掛
我見過一張
第七集呢?
湯告魯斯(Tom Cruise)主演及監製的《職業特工隊7》(Mission: Impossible)去年2月開鏡,撞正疫情爆發,其後數度停工,到現在仍未煞科,雖然劇組多次稱會如期明年上映,不過電影公司昨日表示,由於Delta變種病毒個案上升,所以調整新一輪映期。湯告魯斯主演、原定11月21日感恩節假期在美國上映的《壯志凌雲:獨行俠》(Top Gun : Maverick),現延後至明年5月開畫,原來的感恩節檔期,將由《捉鬼敢死隊:魅來世界》 (Ghostbusters: Afterlife)頂上。至於《職業特工隊7》則由原定明年5月的映期延至9月。

逼哂出年上
除非你唔睇top gun
如果唔係黎緊應該每幾個月就要睇一次湯佬
我最近先一次過睇哂六集,好鍾意佢地仲肯keep住呢個班底去拍

應該冇乜幾個特技人試過吊喺飛機外面
好中意Benji
簡直係豬隊友既典範

Emily Blunt 第一次著件 suit 就喊左出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞