牆內開花牆外香 中國手機遊戲海外半年大賺逾600億

91 回覆
8 Like 51 Dislike
大把人想玩少你一個唔少
咩連登柒頭唔係日日打飛機話中國好廢既咩?成日話蘇聯勁好多
老實講
D囡個3D module全世界應該係佢做得最淫最好
https://www.youtube.com/watch?v=eqeSGjCKV68
睇下人地支共d手機Game廣告dom本到
人地又唔係香港人比人恰 理撚得咩資本
日本D 手機GAME太掠水

唔洗望啦 講緊你呀手遊天尊
diu有撚錢到瘋狂宣發 同比起日本公司認真好多嘅態度,原神撳住來打無咩奇怪...
連登仔:全部都奶共!
膚淺
利申:冇玩,有丁
其實所有遊戲都入唔到 全部都要中國公司自己代理返

不論個game係邊個整都係要求中國公司管理
遊戲開發週期係好長 一般都要幾年 呢d野其實在2019年前已經搞緊

今日係無可能再去搞 無人肯用1億做原神 佢寧願走資

當然佢可以做長津湖online 但你無中共背景點食呢D大茶飯?
珍!用文化對抗返文化先最有效
係增長速度高過支那,而且支共亦都樂見,畢竟佢哋覺得娛樂事業不利民族復興
其實佢搞多啲王道文化入侵 一早搞掂全世界
真係民族問題 其他野全部有陣支共土匪味

要打呢啲技術高 但係抄番黎既野 都幾難
可以幫含大還息,以免支爆
英國既香港人好忙咁鬼打鬼
支共扮外資扮本地真係好叻
韓國瑜條傻鳩都有5百幾萬票所以老美唔會考慮賣f35呢類頂級軍備俾台灣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞