召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(95)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
駕院有排等
你地肥個考官會話你知係邊?我太接近物體都唔知衰咩
係左邊衝落山咁落黎定係迎面黎?
Btw加油 抽到快期下個月就可以再黎過
Btw 巴打考幾點?
一dd, 有d會落車前同你講,有d乜都唔講
想知就申請份report睇
係呀,我咪就係考第二次,淨係丙部,勁驚嗰個位
好似話有人撞雪糕桶衰左

好在pass 咋
你點會冇呀上面先乞個巴打幫你抽,而家又話冇驚多個人同你爭?
我點撚樣?我自己搶唔到都唔會咁肉酸不停上黎呻又r黎r去唔想比錢一喺自己黎,一喺咪排正常期囉,又話唔急但又要抽快期

你搵得其他人幫手,真係比翻錢嘅又同你所謂嘅黃牛飛論有乜分別呀兄台打咁大段野嬲到

記得話我知我點,麻煩曬
就算你係搵個位巴打幫手,到有人問嘅時候你又話冇門路,你乜撚野心態呀自私到司馬昭之心路

你好撚肉酸呀
迎面 本身兩邊死車已經望唔通 我慢慢吊睇左幾次冇先出 出嗰下就見到泥鬼上斜沖上來 唯有怪自己心急…

Btw 又要比錢人抽… 丙部仲要愈來愈貴
10點幾
我下星期都考油塘丙部都好驚四山街呢啲情況
其實如果最穩陣黎計係咪我就算無踩線都好以停低等佢過左先

Btw巴打好明白你心情 灰完今日好啦 大把人都都考左3 4次唔好俾佢影響得太多
即係你排咗政府試場期
但想轉去駕院場考?
肥撚咗丙部呀
停車無入到波,考官出到聲
重剔咗我極力子控制不當
無入波我知我柒,但係點樣可以控制極力子好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞