(最歌暗)如何評價hololive同vtuber湊阿庫婭有幾仆街(79) 黑暗串第一屆歌唱現在正式開鑼 B組賽事

1001 回覆
4 Like 9 Dislike
你姓懶架傻閪dllm
得你迴避四重加密 同成日post不努力爭gif冇正視過問題。
我真係唔能信我講幾句說話笑鳩露就可以黑到人用,大把大經中抽下水笑鳩下其他V咁又算唔算黑
根本就係所有人睇咗你同神父篇野先黑船同覺得佢衰就算唱歌好聽過牙維都要佢輸 先入為主既念

你知唔知乜嘢叫做黑傻鳩 就係你之前叫神父擺喺頭頂四重加密篇野又冇真憑實據證明完全係你9up去通靈

我已經對你不滿好能耐 成日又借啲意post船腸不努力gif ,係你成日同油巨嗌邊個V唱歌好聽 搞起佢搞今次投票幕後兇

我又唔介意我老婆船B豬贏唔贏到唱歌投票, 老實講小組除咗某幾個V係好聽其他完全唔入流
連空媽都可以輸
咁又唔洗打咁多字
大副長文
我投左船喎都話想佢輸

我覺得船唱得好聽過火同好油搞投票有咩關係總而言之船輸就入我數,呢個post我都抽少左船水,都唔及你黑露姨不如你痾屎唔出都入埋我數la
我果D都叫針 咁上幾個post某會然成日post 佢魂樣
笑鳩佢牙咁又算唔算黑

人哋屈我有分身你就信到十足十 以我個性如果我有分身做乜唔改雪媽名 唔係隔離 答案就係我根本冇分身
返工睇得好辛苦佢係都要我做戰犯
好笑
琴晚你凌晨quote我話 我黑露 講句佢比較似做可以黑到露
笑死我咩
繼續雙標啦你你近排白卡白卡咁叫人,跟住同人講無招船黑
因為船長而誕生嘅孽緣 船長真係萬惡的女人
三玖同牙副死去結婚啦
日日係到打情罵俏
佢DD
得我一個真心鍾意船B
團雪?
我只會同船B結婚
掛名推

主力船
化妝Magic
佢起勢追住我咬,我出一句佢出左兩篇長文
同露姨比唔算係咩大事
呢到除咗個兩位船推 會有人覺得船比火唱得好聽咩
大副當我船黑咋明明我同歐巴無分別
唔爭在掛埋心
我最多抽水/恥笑船長嗰單嘢 未至於神父嗰種反
我少聽火歌回 冇得比較
我老婆船B豬唱快歌定慢歌比人感覺好穩定同好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞