【終於凍了】經典男裝討論區(47)【皮鞋、西裝、皮件、配飾】

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
換咩鈕要加成幾k…
換咩鈕要加成幾k…
巴打咁堅持 唔好理大家講乜喇
去啦唔好諗
支持記得post相比我地j
我成日都話,想知咪去試吓囉,建議嗰啲你又唔鍾意咯,咁你想點?
我就唔知你用乜鈕同裡要加幾千啦,普通啲option就加幾嚿嘅啫,喺揀貴布先要加幾千蚊。但第一次試做,用嚟返工,我就唔知用咁靚布,加錢換貴裡、貴鈕來做乜了?
師兄做盛行呀?
佢隱世高人嚟 收得平但做出嚟仲靚過外國唔少名店 我係你就唔諗咁多儘快去幫襯 你再問多幾次多咗人識佢到時就無咁平
PR
借位放tassel $300卷
有意tg 我
https://t.me/fs721831
三個po行文一樣,心諗
真心癲可能個客要求每次都一定要出到嗰堆keywords
但係做得咁柒,完全係逆向marketing
想問下巴打們 最近睇中咗Carmina 對CHELSEA BOOTS 已經親身試過Carmina牛津鞋款的SIMPSON同RAIN兩隻鞋型 11 同11.5號都着得落 呢種情況會建議買
SIMPSON 11號 + 鞋楦

SIMPSON 11.5號 + 鞋墊
好?
加鞋楦你意思係想撐大佢?
其實你咁樣問好難答你
你覺得你個碼著落有咩分別先
一定唔加鞋墊
唔好意思表逹得唔好 其實牛津鞋11號係fit的 就係唔肯定CHELSEA BOOTS的11號同牛津鞋11號的SIMPSON會唔會有出入 又見啲人講到SIMPSON有時要買大半碼 先會問呢個問題 唔該曬
唔該曬巴打先 主要係見啲人講到SIMPSON有時要買大半碼 先會問呢個問題
你著你平時會著個d 襪,邊對舒服d 就買啦
個個對腳都唔同可能有d 人鍾意好緊或好鬆
第一頁咪講左ss, dream bespoke, browns 囉

講緊依個post每次新開第一頁都寫到明。

大佬你地做打手都換下d wording丫

你地依種做生意嘅手法我會永遠blacklist依間咩bennywoo

Anyways, happy Christmas ,祝生意興隆!

#BENNY WOO SARTORIAL
#bennywoo
#benny woo lihkg
睇last
同一個last 通常係唔同pattern 分別不大
Chelsea 款有甚至可能用因為條橡膠
仲要比Oxford 輕鬆少少break in
好 唔該巴打先
原來咁都有得放
我都仲有3張
巴打有無興放比我
你唔係放咩
巴打tg 我丫
請問巴打呢對係cj 嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞