[本地] [點止廣東歌一種] 香港流行音樂討論 (44)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
又嚟講呢啲

不過含淚意思係兩害取其輕

而選軒公都唔算含淚啦 軒公而家好差咩
what if軒公輸咗…
民主黨:今日係香港民主最黑暗嘅一日

我哋連登仔依家做埋樂壇醫生
係連登仔
民主黨易抽水啲
個件鳩蛇好似青山走犯咁 講撚到反鏡先要投軒 投軒好撚失禮 組合獎講到投Cas唔值 硬食試當真 如果樣樣野為反而反有咩意思
最撚好笑係燒埋陳蕾到 除左攻擊人地出生地 參加話支那歌唱比賽 佢黎左香港有咩行為係投共
就算你覺得陳蕾係藍都好 咁點解要叫人投軒 佢咪係廣州黎 依家上到支那電視台wo
辛苦哂

Btw邊再有出過走勢
定係條友鳩吹

叱吒我最喜愛網上投票走勢速報
https://lih.kg/2790974
咪鬼理呢件波台垃圾啦
有冇人好憎見到人拉票
好似行入一間舖頭如果有sales埋嚟sell我會即刻彈開走人
我覺得,班人因為唔鍾意鏡而投所謂嘅「對家」,
個問題係在於,佢哋投完好大機會會後悔揼心口

「唉,原來張敬軒份人咁架,真係好後悔當初含淚投佢」、
「咩料,試當真嗰兩個啲歌咁難聽,點解當初我會含淚投佢哋」、「C AllStar嗰啲歌咁老土,做乜嘢當初我會含淚投比佢哋」etc.

如果班人咁樣含淚投完,唔會後悔的話,我對佢哋無意見嘅

不過我會想佢哋聽完歌手今年啲歌,再諗下邊個單位會係五強裏面,佢哋最喜愛囉
見到鍾意嘅歌手喺連登畀人吹奏仲要好多正皮會好不安
ok出面又嚟料
The Hertz新歌 Featuring Serrini
個歌手未紅嗰陣就係咁吹奏捧到佢紅
到真係紅咗就反到佢變過街老鼠
神又係佢地鬼又係佢地
That’s 連登
咁會唔會褪落下年新人獎
作曲: Him Hui @ The Hertz, Herman @ The Hertz
填詞: 梁嘉茵
編曲: The Hertz
監製: The Hertz
Gigi並表示日前在頒獎禮記招與MIRROR未有碰面,謙稱:「我們當然想和他們見面,可以向請教他們關於團體的經驗。」

投試當真 真係做多咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞