[PC/PS]Final Fantasy XIV Online(44) 6.0延期 | Hololive打到黎

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
課金轉DC轉SER = Home World Transfer Service
跨DC = Data Center Travel

btw無講過Data Center Travel 起6.1實裝,
只係講左延期 無實際時間
俾錢都轉唔到dc咩依家?
回坑準備6.0
請問有無漢化教學?
唔記得左舊account 依家買左直升機skip 上去
第1頁Discord
btw仲有10日左右就用唔到
之前啲劇情都會無咗漢化?
你預有一段時間會用唔到漢化 幾耐無人知
咁大獲,仲留咗個5.0主線諗住慢慢玩等6.0漢化
漢化左咪冇得睇urianger 點9up
邊有咁多
睇到頭痛
想問下買咗4.0-6.0, 幾時先可以玩4.0?
依家玩到3.0 60LV爆咗又唔想晒啲經
你意思係你凈係單買左6.0 有無買Starter Edition?
6.0要12月7日先派CODE

我講少少啦 轉左美服一個禮拜左右
日服 美服分別
1.架仔入party會打招呼 之後除左傾點打之外都唔會出聲 鬼佬入party通常唔會打招呼 但有d人會r水吹 呢樣美服氣氛會好d

2.架仔打極/零式一開始會放定macro講打法傾哂企位先入場 而且跟死一種主流打法同企位例如盾補一定係h2 美服入場先夾企位 問題係美服d打法企位未必得一種佢地又未必會講定...

3.架仔打法通常會對坦補friendly少少 美服就重視dps同效率d 呢個見仁見智

4.架仔會講明幾滅或者幾飯都過唔到會解散
鬼佬唔會講明同埋成日有人發脾氣玩野/rage quit
搞到哂好多時間係搵隊同等人度
我打日服從來未見過人會rage quit

5.架仔犯錯團滅會衝出黎道歉 然後會人衝出黎どま(雖然好假)之後當無事發生繼續打
美服有機會直接屌人 之後檢討一大輪先再開波

6.美服party等哂8條友之後永遠都會有人afk幾分鐘先返黎ready check...

前日打打下e12s無啦啦比一條友話我parsing之後rage quit 真係r哂頭
代友問,
有買4.0
冇買5.0
直接買6.0
係咪照道理會玩唔到6.0?
唔係
買6.0 包4.0~6.0既內容
Thee thou thy 同啲龍差唔多
而家event個莫古神典石可唔可以留返下次先用?定一定要用晒?
可以留返
買咗4-6 咁係咪都要等到12/7先有得現玩
天書限期到12-7 出左 6.0先去交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞