脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 34

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
想問用左森X個隻Kirkland 5% ,D頭髮會痴埋一舊係唔係正常?
唔明你做咩要食
可能未食之前仲差呢,所以而家keep住食
有冇近幾個月植完髮既師兄update下進度?
有冇巴打植髮係唔洗剷頭?
開拓藥業(09939.HK)獲准開展治療男性脫髮關鍵性臨床試驗

開拓藥業-B(09939.HK) -4.100 (-7.212%) 沽空 $1.95千萬; 比率 8.411% 公布,自主研發、潛在同類首創的福瑞他恩(KX-826)治療男性雄激素性脫髮(AGA)的關鍵性臨床試驗(III期)新藥研究申請獲中國國家藥品監督管理局同意,是全球首個進入III期臨床試驗用於AGA治療的外用雄激素受體(AR)拮抗劑。(de/d)

http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-news/NOW.1145236/2
鋸棕櫚可否代替finasteride?
推下先

上Reddit見好多人話有用
而且唔洗好似minoxidil咁,停用d頭髮會甩返
由細到大都係幼髮 疏,Minoxidil 5 % 岩唔岩用?

https://t.me/omg19999

🙏🏾🙏🏾🙏🏾有心想買5 %
前者無撚用

利申食過
No
頭髮好幼又易斷
留名
正常
上星期終於去見左2間植髮顧問,一間機械人,一間美x,前者10萬左右,1500束,後者8萬左右,3500條⋯2者都係fue
做咁多條美x冇sale你做fut咩?
冇呀,本來我想問埋fut 價$,姑娘反而話醫生唔建議做,所以冇講,反而最奇怪係機㭜人好似唔係好想同我做,叫我食多幾個月藥先再打算⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞