麥當勞搵Mirror賣廣告真係好成功

86 回覆
146 Like 37 Dislike
佢地會話 唔係咩都分黃藍
支持下本地藝人啦
認同
搞到個風氣就好似食藍店冇問題咁
喺IG屌完 即刻有兩隻傻閪鏡狗unfollow我
佢地最大問題係擺上網之餘仲要屌返人轉頭,話你係鬥黃先唔比佢幫襯M記
一門生意最緊要就係搵啱受眾
就算呢班fans係幾小眾都好
都係市場上最有行動力同消費力既人
如果佢地全部都係鍵盤戰士既話
淨係響youtube留言支持邊會有用

所以試當真話連登係小眾
某程度上係啱唔曬
只不過係好多人係網上面得個講字
比你鬧交鬧贏曬都無用
返到現實上就唔敢講 懶得做
結果無乜影響力
M 記張托盤紙,依家印埋 Mirror 12 張相,對住嚟食。
可以大條道理屌返人批門呢下正 又苦行乜乜柒柒 食少餐M記都苦行 陰鳩功
根本係屌緊佢哋追星追到冇理智 (至少我係囉)
班人轉移視線就話人鬥黃、分化

係人都知根本冇可能聖人模式咁剔除所有藍

我唔係黃色塔利班

你可以窮,冇得揀,為生存而食麥記

因為公事,同事、老細緣故而幫襯中資我都覺可以

但依家係啲星都用埋港共手段,又係繼續支持

因為追星而瘋狂咁食,仲要講到理直氣壯,仲要屌返人轉頭,乜真係講得過去咩?
連狗都黃
成日搬抗爭班後生仔窮要用現金卷嚟食麥當勞嚟合理化自己幫襯

班𡃁仔可能係窮先食,但你班友係因為個盒/張卡而食,唔好將自己同班後生仔相提並論侮辱班真係為你坐監既後生仔啦
一早搵mirror谷針安心出行啦都話
啫係點
咪搞到依家冇人敢得罪佢地
試當真唱首歌都自嘲話最後一日

鏡粉既行動力係最強
有睇過現場就知真係好誇張
搞到個個都避之則吉
有嘢就講啦廢柴 不如起埋我底呀 我全部都係反鏡post
食真係唔緊要 好心唔好咁揚
做人冇公關食屎架啦
Exact7ly

頂唔撚順班人歪理盡出,瘋狂轉移視線,合理化自己
同啲藍絲一鳩樣
一到食緊m記一到睇呢個post
我唔係要麥記贏,只係要kfc輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞