麥當勞搵Mirror賣廣告真係好成功

86 回覆
146 Like 37 Dislike
痴線,鬥黃同批鬥係佢地講架喎,覺得自己唔係黃就咪用呢啲字眼啦
追星撚最麻煩就係盲目哂
個個都驚得罪呢班痴線粉
就等於養大班小粉紅一樣

黃明志都同小粉紅對抗
大家仲係到啞忍?
第時頒獎禮 搶到佢地d獎都會被批鬥既日子
唔好遠囉
個娛樂圈將來就只可以得返佢地
唔係因為佢地有幾勤力 幾有星味
係因為大家都驚撚咗班鏡粉
咁你咪以為黃既真係咁有恆心唔食呀?
但你而家係屌緊全世界大和解喎
即係有班on9 全世界就on9?
自己同身邊既人係
我唔會見到有人係咁 就會”車 我堅持黎做乜” 繼而話埋其他人
連啲出名黃店都主動幫老麥mirror卡賣廣告,呢個行為我真係當左佢和解架喇,不過啲人一定又話我鬥黃批鬥
佢地又spin啦
個龍門任佢地擺

唔係黃既 同m記有關即係藍啦
咁比我地屌都好合理

之後又話唔撐香港娛樂圈

佢地就係支那人
同佢地討論冇意義
壓低佢地影響力仲好
等大家唔好再驚得罪佢地而自我審查
佢地下下都小粉紅咁大軍出精
你得罪佢地就洗你版
真係好撚痴線
自己做好自己就得
支持你呀
個勢力大到有d誇張
呢半年都是得mirror得天下
廣告搵到mirror 拍就是廣告策略
香水賣lun晒,手袋賣晒,手機用晒iPhone 都有見d c9仔渣住部摺機,麥當奴d 食物都會售罄,小檔用mirror 小手工又大把人排隊去買
佢地班fans識玩
係咁豪洗賣廣告
營造佢地好有錢咁
咁廣告商就覺得有利可圖
同埋真係搵mirror賣廣告 的確好賣得
從來最好聽,最有質素,同最受歡迎根本就冇必然關係
商業社會就係咁
失理智既係, 宜家為mirror忘記原則, 遲吓熱潮一過, mirror再冇新鮮感, 好可能被打解後成員各自發展, 宜家多人爭既野唔係collectibles,最終都係成為廢紙一張
啲人攞姜濤卡點醬都個個連登仔大聲叫好
冇人屌嗰啲人食金拱門
正式宣布藍黃大和解
mirror係行緊支那果套養成系偶像
望住佢地一步步紅 一步步進步
可以玩好多年
不過佢地跟唔上粉紅期望值
就會變到一文不值
但美國佬仲有25%,即係中美合作打壓香港?
咁大件事梗係放上fb威威,拎頭啖湯先
唔撚柒係黃
家下幫中資老麥賣廣告係咪可以當藍呀屌你老母賤種
我覺得你自己去食真係冇問題,但你唔好擺上網比人知呀嘛
特別係啲黃店,明知自己有影響力,成個行為就好似鼓吹緊幫襯老麥冇問題咁
呢啲小學雞點鼓吹到人做任何野

都有大把人無食老麥
無擺上網姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞