麥當勞搵Mirror賣廣告真係好成功

86 回覆
146 Like 37 Dislike
今舖真係黃藍大和解
一邊屌人食元氣、美心吉野家,另一邊就光明正大食麥當勞儲卡,仲可以屌番黃圈轉頭。
呢招分化仲高章過搵PR同五毛去抹黑
咪同救世港豬呢啲賤種一樣,睇住vivtv 笑人食美心
偷偷食咪算,光明正大話比人知,仲要屌番人轉頭
真係波台
最撚正係班追星撚會屌返你轉頭,話你鬥黃分化
個重點根本係佢班友追星追到失晒理智
垃圾M 記 如果引到我食先叫成功囉
明明半年前post張金拱門相都會比人屌到仆街,依家就話你鬥黃同批鬥,屌你老母食老麥都關個黃事?
見到啲傻閪駁唔到 唯有用波台身分攻擊樓主

笑撚死
仲食老麥既麻煩睇下個post先

麥當勞同 #Save12HKYouths 有咩關係?
https://lih.kg/2322671
由鳩佢地啦,佢地開心咪得
班仆街真係同政府一樣

初頭就話賺藍養黃

算 由你 始終有廣告好過冇廣告

點撚知佢地得寸進尺

依家同你講 食m記有咩問題
又話國企其中一條line 冇咩影響

屌你老母啦
一大堆藉口 同個濕鳩政府一樣
無恥到極
M記搵黃VIU既mirror用廣東話賣廣告

成功瓦解翡翠台獨大 / 壟斷廣東話廣告market
根本佢地就係忽然政治
潮流興咩就追咩

即係 你蠢唔緊要
唔好話比人知 你蠢呀麻屌你老母
兒登真係好多鏡粉
唔少連登仔仍然光明正大(亳不羞恥地)討論自己由細到大成長睇過既翡翠卡通 / 翡翠劇集
講中班偽黃死穴咪屌返你鬥黃
乜柒god美斯果啲咪一直比人屌緊囉
真,已經唔係第一次
乞狗衫單嘢,個手法完全係大家最憎嘅港共手法
老屈、轉移視線、死唔道歉、唔出聲諗住當冇事、媒體都唔出聲,繼續唱好隊嘢
班追星撚唔撚理,仲要繼續支持件賤種
全撚部追星追到良知都冇撚埋

由嗰次開始,對班追星撚、對diutv造出嚟班星好反感
其實你係咪當全香港/後生都黃
Cctoy啞左?
有理據咪反駁囉
你地當佢地本身黃已經係個on9前設
跟住你地就會話班粉話係黃
啱呀 班粉講乜就一定係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞