死變態佬𥄫𥄫𥄫,𥄫撚完未,淨係識用條jer諗嘢?

213 回覆
73 Like 1239 Dislike
讀書都係
你同一個post開兩次都幾有毅力
有分別
唔舒服又點?關我撚事?
以為連登多基佬,點知偽娘都好多
有時我真係唔明你班友點解咁中意扮女人扮gay佬開假膠po 唔係話你開假膠po有問題 假膠係連登既核心價值我認同 但係大佬你成篇野懶撚柒搞笑果下好難頂 第一次做就好笑 第二次做都算 第三次就係on9 下下引人留言講你有冇扯旗佢有冇射精互含好撚好玩?
男人老狗著裙,望下都正常
你冇圖講乜都得啦!屌你老母!
有JJ的女孩子是特別可愛的...
女人零舍多ff
你唔𥄫人點知人𥄫你?
有次收工在地鐵內自己重覆地按摩手指某些位置(因為工作完太倦),突然發現對面有個女人用唔耐煩表情望住我,我先諗到佢可能以為我在性騷擾佢
果日著咗條比較薄嘅西褲坐坐下車
突然j痕好想r 但我怕坐對面條女見到
所以就望住佢等佢唔為意先r
點知條女keep 住望我下體
可能條褲太薄遮掩𠱸唔到阿叔嘅長處
心暗喜條女識貨 但阻住我r
都冇奶呢個 option
你摸過?唔俾係佢條巨龍大?
嗱就咁,香港啲麻甩佬真係勁無禮貌!
無罪㗎,不過人哋見到你樣衰猥瑣核突之嘛。無嘢㗎喎,你中意呈現呢個令人作嘔嘅衰樣畀人睇,咪繼續囉。你貶低自己做變態猥瑣佬之嘛。

你咪望囉,我哋女仔又唔會少一忽。不過你哋自己樣衰賤格之嘛。
(你下流賤格,露出半個x頭。你呀你呀講緊你呀)
眼鏡 衣著 外場氣質 好大陣大陸味,就算佢香港出世,佢屋企人都係講唔正廣東話果班每日150個
眼鏡 衣著 外形氣質 好大陣大陸味,就算佢香港出世,佢屋企人都係講唔正廣東話果班每日150個
who fking cares?被人話會少忽肉?仲要係陌生人,你點睇根本就對我冇任何影響。如果係柒頭啊叔仲簡單,就算唔𥄫女好大機會都已經被厭惡,𥄫女對佢地嚟講到底有咩cost?

我有我𥄫女,你有你覺得唔阻你,我依然係會𥄫大波長腿靚女,而唔會有一絲愧疚
你咁有自制力就忍住唔好著短裙出街啦
有禮貌唔𥄫女啲啊叔就溝到靚女屌到閪?如果唔係嘅過咁點解要顧佢地感受自己𥄫完過癮仲開心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞