大家驚唔驚就快打仗

334 回覆
734 Like 102 Dislike
玩永續先撞正經濟唔好, 全球lockdown, 唔夠電, 歷史上極權國家為左轉移國內民怨, 防止人奪自己權, 穩定自己係軍方既影響力, 一定會搵仗打
唔驚,準備好大洗牌之後瘋狂屌女
如果真係去到世界級層面既仗, 到時就算移民左去外國, 當地人應該會更加唔likey 外來人, 同埋應該好難搵工, 失業率好高

不過點都係走左先好過唔走
操下體能,希望有起事上黎走快d
入黨衛軍 女女任屌
有起事上黎係要有錢先走到...(都未必得)

香港無地方比你走....
我屋企得部 double zeta,
唔知夠唔夠保護自己
仲玩載人機實在太OUT, 會比D DRONE 打殘
有咩好怕
但最緊要一樣嘢
快啲打撚死我先
武漢肺炎又好,社區爆發又好,721又好,831又好,有咩事發生都唔驚,只要鳩縮唔出街都實有得食~~
當然,到有日真係出現全香港範圍MAP炮就咩都唔使

放喺廚房櫃嘅罐頭同米,米有50kg
由歐洲火腿,到中國午餐肉,回煱肉,豆,菜,金寶湯

一箱箱未開,太多,放到出廳 [依啲全部係魚]

水污染,未驚~~~現有16箱 1.5L X12
其實一向飲樽裝水好耐,依家啲水喉水煮完都飲到唔舒服

即食麵 有5箱左右啦

另外,打邊爐石油氣有存貨 21支

來吧~~~
大混亂~~~
特大災難~~~
無水~~無電~~無嘢買嘅日子呀~~~

期待手持午餐肉就可以有閪屌嘅日子
打美國我一定參軍
玩鬼妹
你阿爺阿嫲仲在生既話,問吓佢地1949年發生過乜事
美國贏唔贏到中國我唔敢講, 但中國一定無可能有能力打入美國本土, 以佢現時遠洋作戰能力
2012到依家都清哂啦
你睇小黑煙號
仲有國產尿袋艦
係打就快,中國不滅亡,世界唔會好
章魚號同墨魚號既黑煙忍身技術真係世界第一, 美帝無可以係黑煙入面搵到攻擊目標
10幾億生番無王管都未必係好事
梗係順手幫佢種族滅絕啦!
但係諗起去管鳩班馬騮就興奮留返一億有價值有智商人種 其他低劣dna垃圾送入集中
唔驚...最好快撚d打
我係指去左外國個D 朋友
打啦,咩都無,驚鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞